כנסו חשוב!

כנסו חשוב!

לדיסק "מציאות נפרדת" של היהודים יש סאונד שמזכיר גראנג´ או שנדמה לי? תגידו לי אם אני טועה...

אני אישית שמעתי..

שבדיסק החדש שלהם יש שיר אחד באנגלית שהם פשוט מחקים שם בבירור את פרל ג´ם... (כמובן שבצורה גרועה)

Down in a hole

New member
רגע רגע רגע ע-צ-ו-ר"! ../images/Emo58.gif !!!!

עד כמה שאני מטורפת על פארל ג´אם וזהם פשוט גאוניים, בבקשה לא לרדת על היהודים.! אתה לא אוהב אותם? יופי צתשמור לך את זה כדעה. אין לך מושג איזה רחוק הם הגיעו בעצמם, והם הלהקת רוק הכי טובה כרגע בארץ, ואין לי כח להתחיל להצדיק אותם או משהו, אבל אל תלכלך. טוב?

כל מה שאני אומר..

זה שברגע שאמרו לי שהם נשמעים כמו פרל ג´ם, צחקתי, כי זה פשוט לט נכון, אני מקווה שאת מסכימה אותי שפרל ג´ם נמצאו ונמצאים כמה שלבים מעל היהודים מבחינת רמת המוסיקה. אם בכלל היהודים היו מושפעים ממישהו בדיסק הזה, זה tool, ואותם אני ממש שונא. אני מאוד מעריך את היהודים, ולהגיד שהם לא משתווים לפרל ג´ם זה לא נקרא ללכלך.

guy krul

New member
יש שיר בסגנון פארל ג´אם כזה

oh lord שיר טוב דווקא אני אוהב אותו.

Down in a hole

New member
אוקיי אז תשמעו! הנה נושא שאני מבינה

חוץ מגראנג´, הלהקה שגדלתי עליה מ95 ועד היום ואני עדיין מסורה לה מאודת ומטורפת עליה, וכנראה בסופו של דבר הלהקה שאני הכי הכי אוהבת, זאת להקת "היהודים". עכשיו בתור חולת גראנג´.....אני לא יודעת אם היהודים זה גראנג´, לפחות לא מציאות נפרדת. לעומת זאת, לדיסק החדש "פחד מוות" לא חסר ריפים של גראנג´. יש שם שיר שזה כמעט בדיוק ההתחלה בגיטרות של even flow

jamesT

New member
היהודים זה יותר...

רוק כבד, אני יודע שזה לא כל כך חזק אבל יש להם את המאפיינים של רוק כבד אז מגדירים אותם ככה, כמו שהפו פייטרס הם ניו-גראנג´ למרות שהם נשמעים כמו פאנק (שזה חרא כי בפאנק כולם מסחריים בני זונות)

Psycho Bitch

New member
דווקא פו פייטרס כן נשמעים

כמו פאנק .. אבל נראה לי מה שהוא התכוון להגיד זה להראות את ההבדל בין הסגנון של פו פייטרס שהוא פשוט קל יותר לבין היהודים.. זה הכל!

למעלה