כנסו חשוב מאוד

FOREEX2007

New member
כנסו חשוב מאוד

שלום לכולם.. חולמים על משכורת חודשית ממט"ח? רוצים להרוויח באמת? עשיתם כמה עסקאות מוצלחות ואז באה עסקה אחת ופתאום הכל הולך הפוך והפסדתם את כל הכסף? אנחנו התשובה בשבילכם.. אנחנו משקיעים מנוסים עם כל הידע והכלים לעזור לכם להרוויח ממט"ח. אתר אינטרנט שלנו יעלה בקרוב עם כל השיטות להרוויח .כמו כן יהיה באתר כל הדיווחים השוטפים מהעולם מרוכזים בשבילכם שתוכלו לקבל את המידע בזמן אמת ובו זמנית .במקום לחפש ברשת על אחרי מידע שעד שמוצאים אותו יהיה כבר מאוחר. ובאפשרותכם גם להתייעץ איתנו טלפונית כל זמן שתרצו ונעזור לכם לא לטעות ולא ליפול בפח של עסקאות לא מוצלחות. כמו כן יש את האפשרות של הפורום שיהיה באתר. והכניסה לאתר תהיה באמצעות מנוי חודשי רק 50 ש"ח לחודש בלי שום התחייבות. למעוניינים לשלוח מייל ל [email protected] עם מספר טלפון ואנו ניצור איתכם קשר כשהאתר עולה באינטרנט. המטרה שלנו אך ורק הרווח שלכם ..תנסו לא תפסידו. יהיה הגבלת מס מנויים כך שנוכל להכיר את הלקוחות יותר.

natan82

New member
הצחקת אותי

בס"ד צחוקים "הגבלת מס מנויים". אני בטוח שתעשו מיליונים...אני באמת חושב...רק חבל על הציבור שישלם לכם. אם אתם משקיעים כל כך מנוסים....מי אתם?...אתם בכלל חברה? בכיית דינאק פיל פשפש..יש לכם מייל של נענע....!!!.. הגיע הזמן שהרגולטור בארף ישים סוף לשטויות האלו.... למה למכור חלומות? למה לא להגיד שאתם תנסו לספק את הכלים הטובים ביותר שאתם יכולים..?למה לשקר....... 95% מפסידים במט"ח...והם מתחלפים כל יום. יש יותר מרוויחים ממכירת ספרים וניהול אתרי אינטנט כמו שאתה מציג..... אבל כפי שאמרתי ..יש לכם רעיון עסקי טוב....יש הרבה פראיירים שם.....רק הלוואי שהם היו קוראים את ההודעה הזאת. ומי שלא מאמין לי שיבדוק... כנסו לאתר תפרסמו שיש לכם שיטה לגלות מספרים בלוטו..... המייל שלכם יהיה מפוצצ במספרי טלפון ויהיו גם הרבה שישקיעו.......

natan82

New member
הערה נוספת.

בס"ד אני פרסמתי פה שיש לי שיטה לא מזמן....ואכן יש לי.... אבל אני עדיין משפר אותה... אבל כמות הפונים פשוט הדהימה אותי. לכל הפונים...ברגע שאסיים את העדכונים תוכלי לבדוק את המערכת לתקופה מסויימת חינם, כפי שהבטחתי נתי

המכור4

New member
ממש נראה כמעשה נוכלות

אם יש לכם דרך להרוויח במסחר במטח,לא הייתם מפרסמים אותה,פשוט הייתם סוחרים בעצמכם ומרוויחים מליונים.

natan82

New member
נכון...

אבל גם אם יש לך מערכת שעושה 50% בשנה..באופן קבוע במשך 3 שנים...אתה עדיין לא מיליונר.... אלה אם אתה מחליט לסחור בכסף שאין לך...ופה מרפי נכנס לתמונה..לפי דעתי. אין דבר פסול בלמנף את הכסף ע"י השכרת המערכת/הסיגנלים..יש מספיק כסף לכולם...להרוויח /או להפסיד.

למעלה