כנסו! חשוב לקרוא<<<<<<<<<

כנסו! חשוב לקרוא<<<<<<<<<

יש פה קרימינל,,,עבריין מקלדת,,,בשם "מוכר האשליות" --כמובן שיש לו אין סוף כינויים..הבחור הנבזה נכנס לבלוג של "הזאב הטוב" איציק------ומתעלל בו בצורה אכזרית..כמובן שיש לו כמה שותפים ניבזים כמוהו...אני פונה למי שאחראי על הבלוג TV להסדיר את העניין ולחסום אנשים כאלה..לא יתכן שכל ילד ישחק אותה "עבריין" יכנס לבלוגים ויתחיל לעשות מהומות.... ל"מוכר האשליות,יש חברה או אחות אין לי מושג מה הקשר ביניהם ..בכל מקרה הניק שלה זה "נטלי מטריפה חושים" הבחורה נכנסת ל"זאב הטוב" מאיימת..מקללת מציפה וכ"ו... הילדים הללו קלטו שאיציק "הזאב הטוב" איש מסכן ותמים ומרשים לעצמם להתעלל בו בצורה גועלית ואכזרית..אני זועק לפוליסים ולאחראים על הבלוגים לטפל בילדים האלה בצורה הולמת..{.חסימה לצמיתות} מאוד מקווה שהאחראים וכל מי שנוגע לעניין יקח את ההודעה הזו לתשומת ליבו ויסדיר את העניין הזה אחת ולתמיד.. בתודה מראש! צפוני.

לצפוני.............................

קראתי את ההודעה שלך וכל מילה שווה זהב..........אני אישית הייתי עדה להתנהגות המכוערת של מוכר האשליות וחבריו... בנוסף יש פה לא מעט ילדים שמרגישים שולטים בבלוג..ולכל חדר שנכנסים מבקשים ניהול בכח ואם לא נותנים להם מתחזים לכל מיני שמות מקללים.. וכמו שהם קוראים בשפתם העילגת ..אונסים לאותו בעל חדר את הניק...לדעתי זה ממש גועל נפש לא יתכן שאותם ילדים משועממים ישתלטו על הבלוג ויעשו בו כראות עיניהם... אני המומה ושואלת איפה הפוליסים וכל מי שאחראי על תקינותו של הבלוג..למה לא מעיפים אנשים אלה לגמרי שלא יוכלו להיכנס..לדעתי החסימה זה בדיחה.. הם נחסמים לכמה שעות,ימים ..ושוב חוזרים להתנהגות המטופשת שלהם... הבעייה בילדים האלה שהרבה מבעלי החדרים שפה מחשבנים להם ונותנים להם להשתלט..כי פוחדים מאיומי הסרק שלהם..לדעתי זה דיבילי כי מה יש לפחד מכאלה שיושבים מאחרי מקלדת ומשחקים אותה עבריינים.. אני קוראת מפה להנהלת הצ'אט ולכל מי שאחראי על תקינותו של הבלוג לטפל בבעיה החמורה הזו... הבלוגים מיום ליום הפכו להיות לצ'אט ללא רמה.....חבל לי מאוד שזה כך.. גלי........

למעלה