כנסו חמוד

meyrav a

New member
כנסו חמוד

גוף המודעה: והנה רק בשביל עוד סמיילי... ברוך שלא עשני גבר כי: אני יכולה להיות בטוחה שהילד הוא שלי. אני יכולה לאהוב או לשנוא סימולטנית. יש אצלי הפרדה מוחלטת בין איבה החשיבה ואיבר ה...הפריה. אני לא צריכה לשכב עם עשרות גברים כדי להוכיח את הנשיות שלי. אין מועקה או טראומה שזוג נעליים חדשות לא ירפאו מיד. אני עדיין מקווה שסקלרט (אוהרה) ורט (בטלר) מ"חלף עם הרוח " יתחתנו. אורגזמה, לא מפילה אותי למצב של חוסר הכרה. להפיך, אפשר לנקות את הבית אחרי (לפעמים גם תוך כדי). יש לי חברות. יש לי שיחות נשים. אני לא צריכה לרוץ לחבר´ה לספר...כלום. אני יכולה לזייף אורגזמה. אין לי שערות באוזניים. אני יכולה לקדוח חורים בקיר,להחליף גלגל, אפילו להרוג ג´וק אבל למה לי? יש לי תירוץ פעם בחודש להיות עצבנית. מבלי להרגיש אשמה. אני יכולה לטפוח לגבר על הישבן מבלי שיתבע אותי על הטרדה מינית. מותר לי ואף רצוי לגמור מהר. אין לי מילואים. אני יכולה לעשות ככל העולה על רוחי כשהוא...במילואים. אנחנו הנשים בכלל, חיות יותר. (אולי בגלל שאנחנו לא נשואות לנשים?). יום טוב!!!
אני אהבתי . מה דעתכן? מוזמנות לשרשר

אוססונה

New member
חמוד לאללה

....)) אבל מה לעשות ואני נשואה לאישה?? מענין מי מבין שתינו, תחיה יותר??. חחחח. סתם כזה, נחמד. דרך אגב, אני פוחדת מג'וקים.

למעלה