האא במוש לא מדברים ככה שכחתי תמע-קמצן !@!!
ד דילב לוי XD New member 8/4/07 #25 ../images/Emo103.gifאושרי ?! אני צריכה שתעשה לי טובה ע=נ=ק=י=ת !!! תגרד לי בפיטמה !
א אוראלוש5 New member 8/4/07 #18 ../images/Emo182.gifאושרי באמא'שך! אם יש לך כוח תמהר למה אני צריכה שתעשה איתי דחוףף ילד תימני קטנטן DDDDD תסיים לעבוד !! אני מחכה! ותענה לטלפון י'דבייייללל צלילילי צלילילי תענה!! תענהה יא מאנייק תענה!!!
../images/Emo182.gifאושרי באמא'שך! אם יש לך כוח תמהר למה אני צריכה שתעשה איתי דחוףף ילד תימני קטנטן DDDDD תסיים לעבוד !! אני מחכה! ותענה לטלפון י'דבייייללל צלילילי צלילילי תענה!! תענהה יא מאנייק תענה!!!
ב בתאלוש love אדמוש New member 8/4/07 #14 ../images/Emo204.gif../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo204.gif../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
א אוראלוש5 New member 8/4/07 #19 ../images/Emo182.gifפצצה? יודעים =\ תכף פצצה תקבלי למוח אם עוד פעם תפתחי הודעה
ט טוליlove נולי New member 8/4/07 #20 ../images/Emo97.gifכנסי א. הוא כבר לא חמי אלא אלמוריש.. ב.אנחנו יודעות כבבר מה קרה לו..... ג. יכולת לנצלש...
../images/Emo97.gifכנסי א. הוא כבר לא חמי אלא אלמוריש.. ב.אנחנו יודעות כבבר מה קרה לו..... ג. יכולת לנצלש...
מ מיכלוש יוסף New member 8/4/07 #24 ../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif דייי לפתוח שירשורייים !!!
../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif דייי לפתוח שירשורייים !!!