כנסו זה מסר חשוב!

סיונול

New member
כנסו זה מסר חשוב!

אני והדר רוצות למסור לכל חברי הפורום ש " אני אישה שמחפשת תשוקה"
יא מאן! חחח זהו, אמרנו את זה... * נשימת הקלה* חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סיונול

New member
אוייש מיכלי....

זה כבר לא לפורום הזה ( משחק מילים מאגניב) בואי לאיסי.. נענה לך..:)

מהההה ?! שמעי בובה !

לי אין סטיות !! זאת סיון המשוגעת הזאת ! באמצע שיחה מנומסת שלנו באיציק היא אומרת לי " ביי אני הולכת לנסות תנוחה חדשה !"

סיון תנוחה חדשה??

עם מי???????... האמה שלה????????.. הזרת?????... או שהיא שוב מתעללת בכלבה שלה??? תזכירי לי שוב מה הטלפון של צער בעלי חיים?

לצערי הרב...

הייתי שיכורה מידי והפוכה מידי בשביל להוציא את השרמוטה שבך... אבל אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות...או שאני טועה וכבר מצאת זין...

מצאתי אבל הוא לא מצא אותי :)

עזבי בנים זה עם חרא!!! היית מרוגזת ולחוצה מדי בנוסף לשיכורה והפוכה רמז: משה תעשה לי ילד!!!

כן...נו...

לא אמורים להתייחס אליי שאני במצב כזה ! אני יודעת שאני לא בן אדם של תנאים ושל ברוגז אבל כשאני שיכורה כל מילה נשמעת הרבה יותר פוגעת וזה שלא רצית להתנשק איתי פגע בי מאוד...אבל זה רק בגלל שהייתי שיכורה !!!! אז אני מתנצלת רישמית עכשיו... ונא לא להזכיר את " משה תעשה לי ילד !" אה...ושמעתי על הזין שלך...התפלאתי שהוא לא התקדם למקומות האסורים... טוב נו...אידיוט !!! אני מוכנה להיות הזין שלך...רק שאין לי זין... זה בסדר ??

מה מה שמעת???

כי אין כלום... - זה הקטע!!! אין מקומות אסורים אנחנו אפילו לא במשחק חימום - ואני לא מתכוונת במובן המיני סיוןןןןןןןןןןן!!!! בנים אידיוטים... זהו!!! וכן קצת הגזמת אבל כבר התרגלתי לשטויות שלך... וכן את כבר הזין שלי

לא שמעתי יותר מידי...

הוא אמר לי משהו בסגנון של יש לה איזה מישהו בפוטנציאל.. ואז אמרתי שאני לא מעוניינת לשמוע יותר על אהובתי והזין בפוטנציל שלה... אני שונאת להגזים...ומאותו ערב החלטתי לשתות ממש ממש ממש קצת... בשביל שאני לא אפסיד עוד הזדמנויות איתך... אני הזין שלך !? וואלה לא ידעתי ! אז איך זה לא התקרבתי לכוס שלך ???

סיונול

New member
אה אה.. את בעצמך אמרת...

" עמוק עמוק בכל אחת מאיתנו יש שרמוטה בפוטנציאל" מסקנהההההההההההההההההההההההההההה זה כולל גם אותך מיכלי:)

אוקיי...

אבל יש שרמוטה מתונה ויש שרמוטה מזרונית... אז אני מהמתונות... חוץ מזה יש כאלה שהם שרמוטות של מישהו אחד ויש כאלה שהם שרמוטות של גדוד קופים אדומי תחת...

למעלה