כנסו זה חשוב

כנסו זה חשוב

אני יודעת שפתחתי הודעה חדשה וזה קצת יסטור את מה שאני הולכת להגיד אבל הפורום הזה נמצא בבלאגן אנשים שואלים כל הזמן אותן שאלות אז הנה כמה תשובות כדי שאולי יפסיק קצת הבלאגן 1.נשות הכדורגלנים עונה 5 תגיע עוד הרבה זמן מכיון שהיא עוד לא עלתה בחו"ל שם היא תעלה במאי 2006 כך שיקח זמן עד שהיא תגיע לכאן 2.ב 8 בנובמבר תתחיל העונה החדשה אבל זה לא אומר שכל הסדרות יתחילו ב-8 בנובמבר רק חלקן 3.עקרות בית נואשות רק נגמרה ותחזור כנראה באפריל בעונה חדשה אין עוד תאריך כי היא רק התחילה בארצות הברית 4.לשיר של הפרומו של הכי גאים קוראים in a mannor of speaking 5.שידורים חוזרים לישנן בנות ועקרות בית ועוד סדרות מנהלות הפורום יגידו כבר את התאריך שיהיה אותו אנשים די לפתוח מלא הודעות זה סתם בלאגן וגורם לבלבול וסליחה שפתחתי הודעה חדשה לנושא הזה

gadgad0

New member
אין כאן שום בלגן! זו השמצה גסה!

הפורום מאורגן כמו שצריך: אנשים פותחים הודעות על מחירי חבילת הבסיס, מתדיינים על שגיאות כתיב בהודעות, מחליפים דיעות על תוכניות בערוץ 10, ממליצים על סדרות בערוץ הרומני, מדסקסים על תכניות המשודרות באוסטרליה, שואלים שאלה דומה לזו שנשאלה בהודעה הקודמת, דוחקים בחבריהם לפורום לבלוע ריטלין ומבקשים להקרין סדרות המשודרות בלעדית בהוט. ככה צריך להיראות פורום יס פלוס! זו דמוקרטיה פלורליסטית במיטבה! אני פשוט לא מבין מה פה הבעיה.

מ י ה2

New member
אז?.....

אנשים שואלים שאלות זה הקטע של פורם.זה בדיוק שנייה לענות.

למעלה