כנסו זה חשוב!!

Gafsou

New member
אני אישית מגיע לגוש קטיף עוד שבוע.

בואו גם אתם- חשוב לקלוט אנשים בגוש. אני עובר עוד שבוע לבד למלון בנווה דקלים. אם מישהו רוצה להגיע יש הרבה מקום, גם בנווה דקלים גם בכפר דרום בפאת שדה, רק תפנו אלי ל [email protected] תגידו מתי אתם רוצים ולאיזה יישוב אתם מעדיפים.

סעמק הם לא רצו אותנו!

כבר כמה שבועות שאנחנו מנסים ליזום עם דוברות יש"ע נסיעה של כמה חברים לשישי שבת להתארח בגוש קטיף (אנחנו בעד ההתנתקות אבל מעוניינים לדבר ולהתרשם) ובסוף השבוע הזה קבענו איתם שניסע לנווה דקלים,והם ביטלו. אמרו לנו שהאנשים כבר עייפים מכל המאבק ואין להם כוח לארח עוד אנשים. המאבק כבר בירידה....

MS6

New member
הגיוני..

המאבק רק צובר תאוצה לכן אני לא ממש חושב שהמאבק בירידה.. אבל הגיוני שהם אינם מוכנים לקבל עוד אנשים תומכי התנתקות.. הם מאוד עייפים מכך. אגב.. יש חוק בפורום.. הדר.. אני מבקש לא לקלל.

סעמק זאת קריאת עצבים,סליחה....

למה הם עייפים מלקבל תומכי ההתנתקות? אני לא קהל היעד האולטימטיבי?

ASTAR3

New member
אבל למה אתה מקלל??!

צריך להבין אותם שעכשיו מה שמעניין אותם זה שעוד מעט מפנים אותם מהבתים שלהם ותסלח לי ממש אבל ממש לא יהיה בא להם להתווכח עם אנשים שבעד להוציא אותם מהבתים שלהם עם כל הכבוד לרעיון זה רעיון מאוד יפה!! אבל תחשבו קצת שבזמן הזה הם טיפה יותר לחוצים מלפני חודשיים שלוש והם עסוקים מאוד לקראת (לצערי) הפינוי! שיהיה שבת שלום!!

אבל אני לא קיללתי!

אוף לא משנה... אוקיי אני מבין את האינטרסים,די צודקים האמת. אולי ייצא לנו לבוא לאיזה יום אחד....שבת שלום גם לך...

noamgk

New member
מי אמר שצריך להתווכח?

אח שלי הביא את המפקד שלו, שהוא שמאלני, לשבת בגוש. לא דיברנו על זה בכלל. רק פה ושם כמה שאלות הומוריסטיות מלוות בחיוך... המקום מדבר בעד עצמו.

Gafsou

New member
המאבק ממש לא בירידה.

אני יכול להגיד לך שבסיור הראשון שלי עם חברים בגוש קטיף קיבלנו את האירוח הכי טוב שאפשר והתייחסו אלינו ממש יפה. מה שכן, הם ארחו סיורים להרבה תומכי התנתקות אבל עכשיו כבר עבר הזמן של הסיורים לתומכים, עכשיו הם מתחילים להכין את השטח להתנגדות פסיבית. בעיה שלך שלא באת ביום העצמאות או בפסח. ביום העצמאות אמא שלי באה (שהיא נייטרלית בעניין ההתנתקות) והיו שם סיורים כ"כ יפים ונחמדים עם הדרכות ונכנסנו לחממות וראינו את היישובים והיה ממש יפה. יכלת לעשות סיור בפסח וביום העצמאות, אבל לא באת, והפסדת סיור בחבל ארץ יפיפה, אך בשבילך ארץ ישראל זה תל אביב.

אממממ....

אנחנו ניסינו לארגן נסיעה יותר מוקדם,אבל מסיבות שונות (שהרבה פעמים היו תלויות בהם) זה לא יצא... למה אתה תוקף ואומר שארץ ישראל בשבילי זה תל אביב? האהבה שלי לא"י היא לא מבחינת אדמה,היא מבחינת מכלול. יותר חשוב לי הרעיון של מדינה יהודית דמוקרטית בא"י מאשר הגבולות המוגדרים שלה,ואני לא רואה כל בעיה לקיים את מדינת ישראל באותו האופן גם בלי שטחי יש"ע. להגיד שא"י ישראל לא חשובה לי חוץ מתל אביב זאת סתם הסתה,אני לא חסר רגשות ויש לי הרבה סימפטיה לתושבי גוש קטיף,למרות שאני לא רואה את החבל בו הם גרים כחלק מהמדינה שבה ארצה לחיות.

noamgk

New member
למה לארגן נסיעה?

יש דף שמחלקת עמותת מטות ערים, בו מוסבר לקורא כל מה שצריך לדעת על הגעה לגוש קטיף ביום פקודה. תמצא את הדף הזה - בטח יש גם באינטרנט (אם אתה רוצה שאעזור לך לחפש - שלח מסר) - קח חבר או שניים ובוא לסיור. לא תצטער, אני מבטיח לך. שבת שלום

אני רוצה לבטל את דברי מפריס פרסה...

אני מצטער אבל למפריס פרסה לא היה שום קשר בתהליך ההדברות עם החבר'ה מגוש קטיף. הם היו אנשים נחמדים מאוד בפעמים שדיברנו איתם ורצו מאוד שנגיע ובגללנו זה לא יצא לפועל. בתחילת השבוע ניסנו ליצור קשר נוסף איתם, אך כיוון שזה חג השבועות דיבור בקשר לשהייה של שישי שבת בגוש קטיף נדחה עד ליום שלישי, ואז זה כבר היה מאוחר מדי. אני מקווה ששבוע הבא נוכל לבקר בגוש ולהרחיב את אופקינו, ולהכיר טוב יותר את עמנו. אם מישהו באתר מסוגל לאזור לנו בארגון נושא זה אז בבקשה פני/פנה אליי במסרים אישים. שבת שלום

למעלה