כנסו, זה חשוב...

בָלבָל

New member
כנסו, זה חשוב...

זכיתי בסידרה החדשה - רצים לפנדורה!! כן כן, רכישת המאה! אחרי טיעונים מאוד מאוד טובים שהועלו פה...
אמנם זו הוצאה לא מתוכננת, אבל - דמי ההבראה לא כלכך רחוקים!! עוד שלושה-ארבעה חודשים... (איזה כיף זה הדמי הבראה האלה! נכון תומר?! - שהיחיד שנראה לי עובד פה משרה מלאה כמוני...) אז זהו... עכשיו אני אכניס את שלושת הדיסקים למערכת, על רנדום נראה לי, אפילו שאני לא מכירה את הסדר של השירים עדיין.... (מאוד מאוד מאוד מקווה שאני אגיע לזה בסוף...)
ותודה לפורום הזה שהביא אותי עד הלום!

SaintJohn

New member
תתחדשי, איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני שמח שהצלחת בסופו של דבר להשיג את הפנדורה, ההנאה מובטחת לך איתה לשעות על גבי שעות! השגת לעצמך אוסף נדיר גם בנוכחות שלו בארץ וגם במוסיקה שיש בתוכו, ואפילו שזו הוצאה לא מתוכננת, זו ההשקעה הטובה ביותר שיכולת לעשות בזמן שכזה כאשר יש פנדורות בארץ במחיר שכזה! ושתהיה לך כמובן האזנה נעימה!

SaintJohn

New member
אני אכן גאה ושמח מאוד

שיש לי חלק ב"עלייה" של פנדורה לארץ, היא מגיעה לנו פה בארץ לא פחות מאשר לכל מעריץ אחר בעולם. YOU GUYS DESERVE IT!

Bad Girl 15

New member
כל הכבוד על הזכייה!!!

דיי הימרתי שתנצחי..חח פרס שווה ביותר !!! :)

AeroTom

New member
כבר הסתיים המרוץ? תכננתי עונה שלמה!

בדיוק הצלחתי להשיג חסויות ואפילו פנו אלינו מכמה חברות לפרסם באמצע התוכנית הראשונה.ריק דופיי אפילו חשב להגיע ארצה כדי להנחות את התוכנית אחרי שהפורום שלו נמחק בזעם מתפוז... ברכותי על הניצחון בתוכנית המציאות (המהירה) ועוד יותר ברכותי על שיש לך את פנדורה! תתחדשי! חלק מהחיים שלך מתחיל עכשיו...ואל תשימי ב-רמדום,תשמעי לפי הסדר,זה מסודר כמו יומן מסע בין השנים.מאוד שווה. תעשי חיים עם הרכישה ובאמת כל הכבוד לנועם שגם יזם את העניין של הפנדורות (למרות ששלך זה מדיסק סנטר). תתחדשי בענק! Pandora's Rocks! And fuck the money,Life is too short... (מה שאני תמיד אומר לעצמי אחרי רכישות של הרבה כסף)

בָלבָל

New member
בסוף

ויתרתי בעצמי על הרנדום כשראיתי שהשירים מסודרים לפי השנים, וזה באמת היה הורס. הקשבתי רק לדיסק הראשון בינתיים, וזה היה מצחיק כשנגמר הדיסק אז המערכת עברה לדיסק הבא, והיה שם את גאנס (Use Your Illusion II)
זו היתה חוויה כיפית לחלוטין לתפור תוך הקשבה לאירוסמית'!! ואפילו תפרתי לא רע בכלל!

למעלה