כנסו זה חשוב!

Nir5L

New member
כנסו זה חשוב!

אולי תפסיקו עם כל הריבים האלה?| סתיו היא המנהלת.. זהו.. נקודה. תפסיקו לקלל אחד את השני ותפסיקו להשתיק אחד את השני!!! לכל אחד הדעה שלו ואף אחד לא ישתיק אף אחד.. (אם סתיו לא תמחוק הודעות חחח) בכל מקרה ערב טוב ניר

Hippie Jeannie

New member
לכל חברי הפורום.

קראתי את כל מה שכתבתם. אני לא אתחיל להגיב עכשיו לכל אחד בנפרד, זה סתם יעשה לי עוד יותר רע. אני רק אגיד דבר אחד כללי: אני נפגשת עם מנהלת הפורומים הכללית עוד מספר ימים. נפגשת במטרה להסדיר את כל העניין. יש מספר עניינים שאני רוצה לסדר, ואני רוצה לשאול בעצתה. דבר אחד אני מבטיחה - יהיו כאן שינויים. מספר בקשות לי אליכם, בינתיים: 1. כל ההודעות שקשורות לאותו מחזמר - אל תפתחו נושא חדש. רכזו את כל ההודעות שיש לכם על תום סויר במקום אחד, כל ההודעות על ספיד במקום אחד וכו'. כך תחסכו לי הרבה מאוד עבודה מיותרת. 2. בבקשה, תפסיקו לריב. לפחות לימים הקרובים, עד שאגיע להחלטה. 3. אולי הבקשה הכי חשובה שלי - תכבדו אותי. רוצים או לא רוצים (ואני רואה כאן הרבה שלא רוצים) - אני, נכון לעכשיו, המנהלת כאן. כרגע, עוד יש לי את הזכות (ויותר מזה - את החובה) למחוק הודעות. וגם אם אינכם רוצים, ההחלטה היא בידיי. אז אולי אתם לא מסכימים אתי, ואולי חושבים שלא הייתי צריכה למחוק דבר מסוים - אבל בינתיים אני אחראית כאן. אולי צריך להחליף אותי, אולי אני לא מספיק טובה - אבל עד (ואם) שדבר כזה יקרה - כבדו את האחריות שלי על הפורום, ואת זכותי לערוך פה שינויים. תודה.

גבי39

New member
מכבד את בקשתך כמובן

כפי שבקשת , ארד מהנושא השנוי במחלוקת עד שתגיעי להחלטה. גבי

שגיא ק

New member
קודם כל תכבדי את את רצוננו לדבר פה

על מחזות זמר של חנוכה - כשזה יקרה, נכבד גם אותך.

Nir5L

New member
הגענו כבר למסקנה ש...

פשוט שנכתוב הודעות על מחזות זמר של חנוכה נשים את הסימן הזה
ואז מי שלא רוצה לראות הודעות על מחזות זמר של חנוכה (ואני מדגיש- מחזות זמר) לא יכנס להודעה מראש. זה לא בסדר?

Nir5L

New member
אז..

אז למה כתבת הודעה על זה שיש לך כרטיסים לאסופית בלי זה ?
?

שגיא ק

New member
שכחתי

ותפסיקו עם הסימנים הטיפשיים האלה עברנו את גיל הגנון מספיק לראות כותרת ולהבין על מה ההודעה מדברת לא צריך כוכביות וסמיילים. תתבגרו!

Hippie Jeannie

New member
סליחה?!

האם אני אי פעם מחקתי הודעה שהייתה קשורה ל"מחזות זמר" של חנוכה? זה שאני לא מגיבה ולא מראה את אותה התלהבות עצומה שאתה מראה לאותם נושאים, לא אומר שאני לא מכבדת. או שגם אין לי את זכות השתיקה? ואסור לי לא לאהוב את מה שאתה אוהב? כי זה בהחלט נשמע ככה. אני מאמינה שזה שאני לא מוחקת את זה, זה מספיק כבוד. לא מוצא חן בעינייך? סליחה שאני לא תואמת את ציפיותיך.

Nir5L

New member
אממממ

אני לא אמרתי שמחקת.. גם לא נראה לי שדיברת אליי .. אבל אממ מישהי פה התלוננה שמחקת הודעה של מזל טוב... אמרתי לה לשאול אותך קודם.. אבל אממ לא יודע.. רק לידע כללי..

למעלה