לכל חברי הפורום.
קראתי את כל מה שכתבתם. אני לא אתחיל להגיב עכשיו לכל אחד בנפרד, זה סתם יעשה לי עוד יותר רע. אני רק אגיד דבר אחד כללי: אני נפגשת עם מנהלת הפורומים הכללית עוד מספר ימים. נפגשת במטרה להסדיר את כל העניין. יש מספר עניינים שאני רוצה לסדר, ואני רוצה לשאול בעצתה. דבר אחד אני מבטיחה - יהיו כאן שינויים. מספר בקשות לי אליכם, בינתיים: 1. כל ההודעות שקשורות לאותו מחזמר - אל תפתחו נושא חדש. רכזו את כל ההודעות שיש לכם על תום סויר במקום אחד, כל ההודעות על ספיד במקום אחד וכו'. כך תחסכו לי הרבה מאוד עבודה מיותרת. 2. בבקשה, תפסיקו לריב. לפחות לימים הקרובים, עד שאגיע להחלטה. 3. אולי הבקשה הכי חשובה שלי - תכבדו אותי. רוצים או לא רוצים (ואני רואה כאן הרבה שלא רוצים) - אני, נכון לעכשיו, המנהלת כאן. כרגע, עוד יש לי את הזכות (ויותר מזה - את החובה) למחוק הודעות. וגם אם אינכם רוצים, ההחלטה היא בידיי. אז אולי אתם לא מסכימים אתי, ואולי חושבים שלא הייתי צריכה למחוק דבר מסוים - אבל בינתיים אני אחראית כאן. אולי צריך להחליף אותי, אולי אני לא מספיק טובה - אבל עד (ואם) שדבר כזה יקרה - כבדו את האחריות שלי על הפורום, ואת זכותי לערוך פה שינויים. תודה.