כנסו זה דחוףףף...

צור17

New member
כנסו זה דחוףףף...

זה קורה לי הרבה אני עולה למיטה ואז שאני טיפה רדום אני מרגיש רעידות כאלה במיטה....וליפעמים אחרי שזה קורה אז יש לי סיוט כמו למשל שאני נופל או שגוררים אותי מהמיטה ואז אני ישר מיתעורר בבהלה וזה ניראה ממש מציאותי.....וזה היה קורה לי עוד ליפני שידעתתי מזה חצלול....מזה??...

Bluescale

New member
WILD

אתה הולך לישון אבל הגוף שלך לא מספיק עייף ולכן אתה נשאר ערני בתהליך של תחילת החלום. מה שקורה באופן פיסיולוגי שמופרש חומר שנקרא "סרטונין" שאמור להרדים אותך ולהרגיע את הגוף (רעידות, חוסר תחושה) כל שאר הדברים הם מה שנקרא "אפקט המכשפה" בדיוק מה שתיארת.

צור17

New member
הא...

הבנתי ...אבל זה לא בידיוק שיתוק שינה בגלל שזה קורה הרעידות אז אני יכול לזוז וכל זה ...

צור17

New member
שכחתי לציין משהו...

שזה קרה לי הסיוט הזה אז גם לא יכלתי לדבר כי אני זוכר שאני ניסתי לצעוק אמא או אבא משהו כזה ולא הצלחתי ...... ויש לי עוד שאלה.... האם יכול תי איך שהוא להישתמש בז\ה לחלום צלול..??...

Roy1232

New member
אם יש מוטיב חוזר בסיוטים שלך אז בהחלט כן,

בשלב מסויים תבין שאתה חולם.

Bluescale

New member
מעבר לכך

בוודאי שתוכל להשתמש גם בשלב הרעידות לחלום צלול וגם בעזרת סיוטים ניתן בהחלט להפיק חלום צלול. הסיבה העיקרית היא שבסיוט אתה מפחד ומתרגש, מה שמגביר את פעילות המוח ומקרב להתעוררות. אתה נהיה בעצם יותר ערני בסיוט מאשר בחלום רגיל ואז הדבר היחידי שמונע ממך להבין שזהו חלום זה רק הפחד בסיוט. תרשום את החלום הזה ספציפית ותאמר לעצמך שבפעם הבאה שתמצא את עצמך בסיטואציה זו או זהה אתה תעשה בדיקת מציאות. בהצלחה :))

למעלה