כנסו ותיראו !!! היי אני חדשה פה מה קורה?????
1 1הדור הבא New member 15/2/06 #2 ../images/Emo23.gifחהחהחה ..ברוכה הבאה..!!../images/Emo23.gif בורך הבא.. השתלבות נעימונת..(יעני נעימה..) --אני ריחן..--
../images/Emo23.gifחהחהחה ..ברוכה הבאה..!!../images/Emo23.gif בורך הבא.. השתלבות נעימונת..(יעני נעימה..) --אני ריחן..--
N nadav1232 New member 15/2/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif אני נדב [=
S shminia net New member 15/2/06 #4 איזו כותרת דרמתית ../images/Emo13.gif בורכה הבאה ממני-כרמל ומצוות אתר השמיניה.נט
ל ליהי לאב הילי New member 15/2/06 #8 ברוכה הבאה! אני ליהי בת 13 ואני מאוד מאוד אוהבת השמיניה ובמיוחד את הילי ילון המושלמת!
S Seas Girl New member 15/2/06 #9 ברוכהבאה... ../images/Emo140.gif היי אני רוני השתלבות מהירה ונעימה...
M Mersitosh New member 15/2/06 #10 ברוכה הבאית...:] ברוכה הבאה השתלבות מהירה.. - החלטתי להיות מקורית! נכון כולם מאמצים סמיילים?! אני מאמצת אותו! נא לא לחקות אותי! תודה! (תודו שרעיון אדיר) אהה כן אימצתי את מםי..(בכוונה כתבתי ככה שלא תחשבו שזה מאמי שאני כותבת ממי...) "מ" לאבסיו אול! Mersitosh / מיכל
ברוכה הבאית...:] ברוכה הבאה השתלבות מהירה.. - החלטתי להיות מקורית! נכון כולם מאמצים סמיילים?! אני מאמצת אותו! נא לא לחקות אותי! תודה! (תודו שרעיון אדיר) אהה כן אימצתי את מםי..(בכוונה כתבתי ככה שלא תחשבו שזה מאמי שאני כותבת ממי...) "מ" לאבסיו אול! Mersitosh / מיכל