כנסו ! ותגיבו!
א אשתורי הפרחי New member 14/12/04 #2 אהההההההה יש לי שאלה בתמונה למעלה. כן? המרצפות, כן? אז הן מקרמיקה יפנית או מחימר טורקי?
ד דרדרית New member 14/12/04 #4 לגבי הבלטות... מה זה חימר טורקי? כי חימר זה זפת. אבל אותי מעניינים הספרים. מה זה האלבום הגדול? ואיך מוצאים חדר של נער/ה שהספרים בו כל כך מסודרים? הצעות/המלצות ייתקבלו בברכה
לגבי הבלטות... מה זה חימר טורקי? כי חימר זה זפת. אבל אותי מעניינים הספרים. מה זה האלבום הגדול? ואיך מוצאים חדר של נער/ה שהספרים בו כל כך מסודרים? הצעות/המלצות ייתקבלו בברכה
ד דרדרית New member 14/12/04 #7 נאוהל'ה, הגדלתי ת'תמונה ובצד שמאל על המדף יש כמה תקליטים של הביטלס. תוכלי לתת לי אותם כשתעברי?
N Nava5 New member 14/12/04 #8 אם אספיק לצרוב... אחרת - פסססט, בשקט: אני יכולה "לגלח" אותם, כמו שהישראלים עושים במלונות... (בושה וכלימה!)
אם אספיק לצרוב... אחרת - פסססט, בשקט: אני יכולה "לגלח" אותם, כמו שהישראלים עושים במלונות... (בושה וכלימה!)
ד דרדרית New member 14/12/04 #16 חשבתי שמצלום היא מילה משנות ה60 והפירוש הוא תצלום לכן עניתי במהירות כזו....
א אשתורי הפרחי New member 14/12/04 #10 ../images/Emo3.gifלגור? בהחלט. אלא שאם תרצי לשבת על הבלטות תצטרכי "להתלבש" ולהצטבע כמוהן.
N Nava5 New member 14/12/04 #11 אני אוהבת להתמזג... זוכר את "חדווה ושלומיק"? אם זכרוני אינו בוגד בי, הלית ישורון אמרה משפט זה... (אלוהים תעשה שזה נכון...)
אני אוהבת להתמזג... זוכר את "חדווה ושלומיק"? אם זכרוני אינו בוגד בי, הלית ישורון אמרה משפט זה... (אלוהים תעשה שזה נכון...)
ב ברק 188 New member 14/12/04 #17 בשום אופן לא ../images/Emo123.gif (סתם...מצידי לא!) אני בונה חדר של אל-ביס רוצה?
ד דרדרית New member 14/12/04 #18 מישההו אמר אלויס????../images/Emo168.gif לוקחת ת'נעלי הספורט ומתחילה בריצה קלה לספר למעריץ המושבע שלו...
מישההו אמר אלויס????../images/Emo168.gif לוקחת ת'נעלי הספורט ומתחילה בריצה קלה לספר למעריץ המושבע שלו...