כנסו ומהר.

כנסו ומהר. ../images/Emo13.gif

היום יומולדתת
היום יומולדתת
היום יומולדתת
לנועההההה!!!!!!
נועית, יפאקצה מתוקה שכמותך!!!
המונמונמון מזלטוב, שיהיה לך כלכך כלכך הרבה אושר
, הצלחה
, בריאות
, עושר
, רישיון
, ואם הייתי יכולה אז גם הרבה שוקולדדדד!!!
אוהבתותך המוןןןן
אני.

isilme

New member
../images/Emo205.gifהוווווווווווווו!!!

נועהההההההההההההה!!!!!! מלא מלא מזל"ט! בריאות
, אושר
, נוכל מה שתרצי. בהצלחה בהדרכה ובכלל....
אנוכי.

שומו

New member
*תגובה מס' 3*

אני יצאתי ידי חובה, נוית
... מזל טוב, נועה

אני לא פאקצה!!! ווווואיייי

עכשיו כולם חושבים שאני מ-ה פאקצה!!!!!! חבר'ה מה זה לא!!! אני האחרונה שתגידו עליה "פאקצה" טוב? טוב. חחחחחחחחח תודה על הברכות אגב.. הרבה שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

נועה....

בס"ד המון המון
אחותי (אני לא שכונתי
) שיהיה המון בהצלחה בהדרכה ובחיים בכלל המון אושר בריאות פרנסה הצלחה חתן חתיך ירא שמיים ומלא במזומנים... אם יש לך עוד תוספות לעצמך אז תוסיפי.. ושוב, מזל טוב!

חייב להגיבבבבבבבבבבבב

מההההההההה?????????????????????????????????????? את? לא? פאקצה??????????????????????????????? את המצאת את המושג הזה!!!! את המושג הזה!!!!! מילה נרדפת לפקאצה זה נועה!!!!!!!!!! זהו... אמרתי את שלי... *יוצא שוב, עד הפעם הבאה*

O.M.G או'קיי????......

איזה זבליםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!! אין לי אפילו בגד אחד של פאקצות בארון!!!!! כל הבגדים שלי זה תמנון והעין השלישית וסוודרים של בנ"ע ושל המחזור שלי! פאצות לא מתלבשות כמוני!!!!! זהוווו אתה ערס. נקודה.

חח מזל טוב:)

מלא אושר עושר בריאות וכושר:) בהצלחה בכל מה שתרצי:] והלוואי שתגשימי את כל משאלות ליבך לטובה
=רעות=

מזל טוב 2X

מז לטוב, שפע אושר, אור וטוב, שתזכיל עלות במעלות הקדושה והטהרה, בצניעות פנימית וחיצונית. נועה- מנאך הכתוב לפי חכמתך. (במדבר לו,יא וברש"י שם). נעה- מלשון תנועה, ללא עמידת דום, בלי עצירה במקום- כל הזמן בשאיפה ובהתקדמות למעלה לקניית מדרגה נוספת. ומכאן אנו מגיעים גם לכניסתך להדרכה ב"ה ובמזל טוב. עשי חייל במשימתך, יש לך מטרה חשובה עד מאד, משימה לא קלה- אך עם רצון, התמדה והרבה לימוד ניתן להפיק הרבה מאד- בין מעצמך ובין מהחניכים. זכרי שאת מחכנת בעצמך את דור העתיד ממש. ופרט חשוב לא פחות- "שום תשים עליך מלך"- כל משימות שאתה משים עליך אל יהו אלא מקרב אחיך (אז אמנם הגמ' דורשת את הפס' לעניין שגרים לא יוכלו להיות דיינים וכו'), בבחינת ביאור ניתן היה לומר שיש קצת ציווי להיות עם החברה, לבוא מקרב אחיך ולא מעליהם. בכל דבר תמיד צריך לזכור את הגבול, וצריכים להיות גבולות מוגדרים, אך חשוב מאד להיות עם החניכים- לשוחח, לחייך וכו'. מאור פנים הוא דבר חשוב מאד. וכמובן- תפילה, במיוחד בנושאים כאלה שלא רק מעשינו שלנו הם המשפיעים. את יכולה לעיין בקצרה בהקדמה של המהר"ל ל"תפארת ישראל". הצלחה רבה, בסייעתא דשמיא ובהשתדלותך.

למעלה