כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיצאו!!!!!!!
M murzik3591 New member 25/8/05 #2 וההמלצה שלי כמו את המטופלים בשלוותא, אין לשחרר שוחר לחודשיים הוא הופך להיות בלתי נשלט ומסוכן לזקנות שמנסות להדרס.
וההמלצה שלי כמו את המטופלים בשלוותא, אין לשחרר שוחר לחודשיים הוא הופך להיות בלתי נשלט ומסוכן לזקנות שמנסות להדרס.
M murzik3591 New member 25/8/05 #4 אין דבר שאני רוצה יותר מאשר לחזור אולי אבטיח קר. במחשבה שניה... אני אסתפק רק באבטיח.
N nirze New member 26/8/05 #5 חחחחחחחח יפה יפה!!! ואואואאואוווו איזה שיגעון החופש עשה לנו?!?!??!?!?!?!כשנחזור ישלחו אותנו לאישפוז!!!
חחחחחחחח יפה יפה!!! ואואואאואוווו איזה שיגעון החופש עשה לנו?!?!??!?!?!?!כשנחזור ישלחו אותנו לאישפוז!!!
T The Amaru New member 26/8/05 #6 שמעונב (רשמתי נכון?) - תאמין לי... אל תאמין לאף אחד... כולם נ-ו-כ-ל-י-ם אבל הם נוכלים.. מהלב.. מהלב.. מהל----ב...
שמעונב (רשמתי נכון?) - תאמין לי... אל תאמין לאף אחד... כולם נ-ו-כ-ל-י-ם אבל הם נוכלים.. מהלב.. מהלב.. מהל----ב...
T The Amaru New member 28/8/05 #8 מה רושל? מה עשית אותי בוכרי? הודעה זו מנוסחת בלשון נקבה אך איננה באה להעביר שום מסר שוביניסטי. כל הרואה עצמו נפגע מן המודעה מוזמן לישון על האף ולדחוף אצבע. אגב קרן, אם כבר קמת תעשי קפה.
מה רושל? מה עשית אותי בוכרי? הודעה זו מנוסחת בלשון נקבה אך איננה באה להעביר שום מסר שוביניסטי. כל הרואה עצמו נפגע מן המודעה מוזמן לישון על האף ולדחוף אצבע. אגב קרן, אם כבר קמת תעשי קפה.