כנסו דחוף"

BlogTV Police46

New member
כנסו דחוף"

אל תשאלו מה עשיתי היום אני הטכנאי מחשבים המדופלם ניסיתי לתקן מחשב שנתקע בטעות הזזתי מאחורה את השקע הסוויץ של המתח פתאום שמעו פוף נהיה מסריח וזהו המחשב לא עובד איזה פאדיחה עלא איסטר. מה חדש איתכם? מייק כרגיל מקבל ביסים ונרות במקומות לא קובנציונאלים. בכל אופן היום נפגשתי עם המאלף אני מתחיל ללמוד ביום רביעי וזה יהיה בסוף כ-10 שבועות ולא 8 בכל מקרה תבלו רזי תפסיק לבכות פה כל הזמן בוכה אז מה אם נסתעי אז אתה מחפש דברים להתבכיין עליהם? שי מה שלומך? שלא תגיד אחרי זה ששכחתי הדר אין לי זמן להתאמן אז נדחה את התחרות רונית-אין עלייך כבר אמרתי קובי-המממ מה נשמע? מצטער שנקטעה לנו השיחה אתמול תומס-עזוב את רזי הוא צריך להתבגר עמרי-נעלם כרגיל בכלל לא נתחיל יונית-זה בא יחד עם עמרי לא? אז אולי תכתבו לי כבר? טליה-אח טליה טליה מה נגיד כבר? טוב את הדיבורים נשמור לאחר כך קודם כל מעשים ואני בטוח ששחכתי מישהו אבל אין לי כח לזכור הכל אז תבלו תהנו והכי חשוב תעיפו גם בשבילי אוהב אתכם תומר

BlogTV Police9

New member
תומר כבר עושה בעיות?????......

אמרתי לך להיות ילד טוב נכון? אני רק מקווה בשבילך שלא ייקנסו אותך בסכום גבוה. שמור על עצמך בן אדם. יאללה שיהיה המון בהצלחה בלימודים 10 שבועות קטן עלייך.

BlogTV Police12

New member
היי מותק..

מה שלומך שם? איך אתה מסתדר? אני מקווה שהכל בסדר פחות או יותר... אני מתגעגעת המון, תשמור על עצמך.. וחבל שלא הצלחנו ליצור קשר לפני הטיסה.. החיבוק הנשיקה והמתנה עדיין שמורים לך כאן.. מחכים שתחזור :) אוהבת המון, יונית.

BlogTV Police10

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני סתם מתחנפת אני צריכה סיגריות מהדיוטי

BlogTV Police21

New member
תומר, כפרה עליך :)

אני מבין שאתה נהנה לך, אה? המתח שונה באוסטרליה, לא זכרת את זה משעורי חשמל בכיתה ז'? חחח סתם! תעשה חיים גבר גבר... נשתמע בקרוב ו
בקורס אילוף! אח"כ אני קונה כלב ואתה מאלף לי אותו... רק... בלי לגשת לחלק האחורי שלו ולהזיז לו את ה- "Switch" שלא יעשה "פוף" וימות לי פתאום! בעעעעעעעע שנה טובה איש, שי

BlogTV Police48

New member
תומר אחי היקר

שיהיה לך הרבה בהצלחה תהנה כל עוד אתה יכול אני מכין את הלברדור בשביל שתאלף לי אותו תיזהר לא לפוצץ דברים נוספים תנסה להתחבר למסנג'ר מדי פעם נשמע מה קורה איתך אל תשכח לחזור עם אוסטרליות מטורפות שנראות כמו שצריך דחוף אותם למזוודה תחייב אותי בהוצאות (אבל אותן אני צריך כבר מאולפות) מתגעגע מושיקו 48 (אולי אני ישנה את שמי ל- BLOGTV POLICEקום המדינה)

למעלה