כנסו דחוף!!!!!!

כנסו דחוף!!!!!!

היי בנות אני רוצה לשתף אותכם במקרה עצוב שקרה לי , אני משרתת בביה"ס מסויים ביפו במהלך השרות שלי ביקשתי סיפרון בכדי לחפש מקום שרות לשנה השנייה והתחלתי לחפש מקום קיבלתי הצעה מהרכזת שלי שאולי כדאי שאמשיך באותו המקום כי מאוד מרוצים ממני פניתי לרכזת החטיבה הצעירה בה אני עובדת ופנייתי התקבלה בחיוב!! ידעתי כי מקומי מובטח! ושאמשיך עוד שנה בביה"ס! נקשרתי מאוד לילדים אני אוהבת את המקום למרות כול הקשאיים שהיו בהתחלה ושמחתי מאוד והפסקתי לחפש ב 23/5/2004 הרכזת שלי התקשרה אלי ואמרה לי שיש בעיה לגבי המשך שרותי בביה"ס. שמנהלת ביה"ס מחפשת בחורה מהמגזר הערבי על מנת להיות קרובה לילדי המגזר הערבי אשר לומדים בביה"ס כמו כן מדובר על בית ספר באזור יפו ו20% מהילדים הם בני מעוטים . יש לציין כי אותה בחורה ערביה היא בעצם הבת של השומר של בית הספר , המנהלת טוענת כי לא ידעה שאני ממשיכה לשנה נוספת כי הרכזת של החטיבה הצעירה לא ידעה אותה לגבי המשך שרותי כמו כן יש לציין שהרכזת שלי ורכזת החטיבה הצעירה ידעו על כך שאני ממשיכה וכי מקומי מובטח לי . אך המנהלת כבר הבטיחה לשומר כי ביתו תהיה בת שרות בבית הספר , בבית הספר יש תקן לבת שרות 1 בלבד ... היום נפלתי בין הכיסאות אני עצובה מאוד ומרגישה נורא . המורים המומים ומנסים להילחם על מקומי. ההורים גם כן מנסים לשמור על מקומי. אני מבינה שיש כאן אי הבנה אבל איפה הזכויות שלי מי צריך להגן עליי במקרה כזה??? אבל אני לא ויתרתי כתבתי מכתב למנהלת ביה"ס בו אני מספרת על כך שהובטח לי מקומי ועל כך שאני כול כך רוצה להישאר בביה"ס ועוד מספר דברים אני מקווה שהכול יסתדר וחבל שאני צריכה לדאוג לעצמי לבד ושאין לי גב מהעמותה פשוט התגובה היחידה שקיבלתי "לא נורא נחפש מקום אחר יהיה טוב, אין מה לעשות מנהלת ביה"ס דורשת את אותה הבחורה". אבל אני אומרת זה לא פייר היכן הזכויות שלי הובטח לי בפני הרכזת האישית שלי מקומי למה לעשות לי דבר כזה????? אני מרגישה מושפלת עם טעם מר בפה . השנה הזאת היא כמו מסטיק "בהתחלה מתוקה ואח"כ מרה" . יש לציין כי כול הצוות מרוצים ממני . והמנהלת לא ממש קשורה לחטיבה הצעירה ומעורבת ולכן לא מכירה אותי אישית כמו הצוות . אבל מה לעשות פרוטקציה זאת פרוטקציה. את שעכשיו קוראת את ההודעה שלי מה היית מרגישה אילו היית במקומי??? אשמח לקבל תגובות ועצות אני קצת מבולבלת ומטוחה . להתראות אורית .

M o n a L i s a

New member
שלום אוריתו'ש! ../images/Emo9.gif

וואו! פשוט הזדעזעתי לקרוא את מה שכתבת! ואני פשוט לא מאמינה, או לא רוצה להאמין!
זו לא פעם ראשונה שאני נתקלת בפרוטקציות, אבל זה מרגיז כל פעם מחדש! לדעתי, מה שאת צריכה לעשות זה לפנות לרכזת שלך, לנהל איתה שיחה בהשתתפות הרכזת של החטיבה הצעירה והמנהלת של הבה"ס, ולהבהיר את המצב. אני מקווה שזה ייסתדר!

היי אורית

קבלי כמה רעיונות אפשריים: 1. תבקשי מהמנהלת להוסיף תקן לבת שירות לאומי. תזכירי לה שהעלות של בת שירות נמוכה מהעלות של סייעת עובדת עיריה. 2. נסחי מכתב שבו את כותבת שברצונך להישאר לשנה שניה, אוהבת את הילדים וכו' ולהחתים עליו כמה שיותר אשני צוות ביה"ס והורים. כך המנהלת תבין שלא כדאי לה להסתכסך איתם, רק בשביל לעשות טובה לשומר.

אז ככה.....

בהמשך להודעה שלי.. לרכזת שלי אין כולכך מה להגיד או לעשות , שזה קצת מרגיז אותי. מה שאני עשיתי כתבתי מכתב די מרגש כי כתבתי מהלב. ניגשתי למנהלת ביה"ס ונתתי לה את המכתב ביד היא קראה אותו לידי . כשסיימה הסתכלה עליי ואמרה לי אני מאוד מתרגשת מהמכתב , היא אמרה לי תראי אורית היה בעיה בקצר בתקשורת ביני לבין מנהלת החטיבה הצעירה (הרכזת) ואני כבר קיבלתי בחורה אחרת , היא אמרה שהיא לא חשבה על עוד בת שרות אבל היא מבטיחה לי שבמידה והתקציב שהיא תקבל יהיה כמו של השנה הקודמת הכוונה זאת היא תשאיר גם אותי . ואת זה נדע רק באמצע חודש יוני. הבנתי שהמורות לאחר שבועות מתכנסות לישיבה לדון על הנושא הזה ולהוציא מכתב למנהלת ביה"ס ובו כול המורות יחתמו . אני מאוד מקווה שזה יעזור , מזל שיש אותן. לגבי ההורים אני לא יודעת מה תהיה הדרך שלהם אני מאוד מקווה שהכול יסתדר . ואם לא כנראה שצריכים אותי במקום אחר הכול משמים . תודה על ההתיחסות שלכם אורית .

לדעתי

ב"ה זה שהיה קצר בין המנהלת לבין הרכזת של החטיבה הצעירה את לא צריכה להיפגע מזה! את צריכה לעמוד על שלך זה ממש לא פייר! וחוץ מזה המנהלת לא אמורה לאשר ת הבתץ לשנה הבאה עם הרכזת של האגודה של השירות הלאומי? האם היא יכולה לקבוע ככה. היא לא היתה צריכה להודיע לרכזת של אותה אגודה... הרי הבת היתה ציכה להרשם באותה אגודה. מקווה שב"ה יהיה בסדר ! ב"הצלחה!

Hermione1382

New member
שלום

אני חדש בפורום אבל חשוב לי לנסות לעזור :) דרך איזו עמותה את משרתת? אם את משרתת דרך עמותת שלומית פני לנשיאת העמותה חיה שמואל - היא תשמח לעזור במקרים כאלה היה לי מקרה שלא נשארתי עם מקום לשרת בו והיא יחד עם עדי אלוני הרכזת שלאיזור תל אביב עזרו בצורה יוצאת דופן :)

Hermione1382

New member
תודה על קבלת הפנים החמה :)

אני רואה שכבר בררו עלי פרטים חחחח :)

למעלה