כנסו דחוף ! >>>

tomerika

New member
כנסו דחוף ! >>>

ראיתם אתמול גיא פינס ? מסתבר שאחרי הגירושים מריצ'י מאדי ביקשה שיסדרו לה דייט עם ג'ורג' קלוני והוא הסכים. הם יצאו לדייט , אבל קלוני לא התחבר להומור שלה ולא ניצל את הנסיונות סמול טוק שלה כמו שאמרו שם . ואחד מהחברים שלו אמר שהוא ספר את הדקות עד שהם יסיימו את הארוחה . אם כל הכבוד לקלוני אם זה ככה אז.. מי צריך אותו ? פיספס בעננננננק

my world 88

New member
אני ממש לא אוהב אותו../images/Emo6.gif

הוא שחקן טוב מאוד, אבל אף פעם לא הסכמתי עם הטענות הטענות שהוא חתיך/חמוד/מצחיק
(אולי אני קטן מידי אז לא ממש מכיר אותו
) ואף פעם לא התחברתי אליו
חוץמזה, מי לעזאזל דוחה את מדונה?! *

tomerika

New member
ברור שלא הסכמת עם הטענות שהוא חתיך ..

מכמה סיבות , 1. אתה בן 2. אולי באמת אתה לא מכיר אותו .. חח הוא באמת חתיך אבל מה לעשות אני בת :] אממ.. כן באמת מי דוחה את מדונה ?!!?!?!?? אפילו בנות היו מסכימות לה , למרות שלא ניראה לי שהיא בקטע .

my world 88

New member
ואני גם גיי.../images/Emo6.gif

ולא ראיתי תמונותש לו מצעירותו.. רק מעכשיו והוא ממש לא כזה חתיך

DBTK

New member
מדונה או לא מדונה, מה זה קשור אם הוא לא אהב א

את האישיות שלה?
זה שמדונה המאדם הכי פופולרית בעולם - לא הופך אותה למישהי שכל אחד/ת ירצו לחלוק איתה חיים משותפים או רומן מזדמן יחד. מצטער, אני לא מקבל את זה כדבר נכון, אז אני דווקא חושב שקלוני בחור חכם. ואגב, חבל לי לראות שיש פה ילדים בני 15 שמסתכלים על מראה חיצוני כמשהו עיקרי.

tomerika

New member
זה לא קשור אבל ...

הכוונה שלי הייתה שאיך שהם הציגו את הדברים שהוא אמר אם הוא אמר או עשה הם סתם שטויות... אי אפשר להכיר באמת אדם ולשפוט אותו על סמך פגישה של שעה אולי קצת יותר או פחות. פיספס .. מה לעשות.

my world 88

New member
מראה חיצוני אף פעם לא היה משהו עיקרי או עקרונ

אצלי. אניב כלל לא מכיר אותו ובחיים לאפגשתי אותו. מה-2 תוכניות אירוח שהוא היה בהן וראיתי אותן, היופי שלו לא מדהים לדעתי. ועל היופי שלו שמוצג שם דיברתי. אין לי מושג איזה בן אדם הוא בכלל,ואין לי שום דרך לדעת חוץ מלפגוש אותו. וזה מה שחשוב באמת. וה"מי דוחה את מדונה" היה בצחוק.

למעלה