כנסו דחוף!!!!!!!

kundason3

New member
כנסו דחוף!!!!!!!

שלום אנשים! גם אני כמוכם חושב שמאיר מוכשר פחד והוא אחד האומניים הכי אמיתיים שהיו בארץ. יש לי סינגל שהקלטתי והייתי מאוד מעוניין לשלוח למאיר שישמע. הייתי שמח אם מישהו פה יודע על דרך שאוכל לשלוח לו את השיר. אם כן, זה המייל: [email protected] תודה

kundason3

New member
תיקון

תיקון משפט מהודעה קודמת: מאיר בנאי הוא אחד האמנים האמיתיים שקיימים בארץ.

kundason3

New member
חוות דעת

הייתי מאוד מעוניין לקבל חוות דעת מקצועית ממנו באופן ספציפי בגלל ההערכה הגדולה שלי אליו. גם השיר ,לדעתי, בסגנון הכתיבה שלו.

TEENAGER1

New member
אתה יכול לצרוב על דיסק ולהביא לו אחרי הופעה

זו הדרך היחידה שאני מכירה... אולי לעדי יהיו עוד רעיונות
בכל אופן, בהצלחה!

למה שלא תהיה לך?

תבקש יפה ותוכל להיכנס, אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שיעשה את זה..

kundason3

New member
לינק לשיר

אנשים, תגידו מה אתם חושבים: unr.co.il/?aroom=307 תודה

בשמחה, רק בבקשה..

שרשר את כל ההודעות הקשורות לאותו נושא אל אותו שרשור על מנת למנוע הצפה של הפורום, כרגע עשיתי את זה למענך, אבל להבא אני אשמח אם תשרשר לכאן..
לגבי השיר, אני מבטיחה לשמוע עוד היום ולחוות את דעתי, תודה על השיתוף

אוקי אז כבר שמעתי

ואני חושבת שהמילים יפות והלחן מתפתח מגניב.. הבעיה היחידה שלי היא השירה.. יש שם קטעים שאתה פותח את הקול וזה נשמע נהדר וקטעים אחרים שבהם זה נשמע כאילו אתה שר מהאף.. כאילו מזמזם בחוסר חשק וחבל קצת.. בעקרון זה פחות או יותר הדבר היחיד שהפריע לי וזה אחלה שיר
אני רק אציין שאני מאוד ביקורתית ויש שאומרים גם בעייתית
אבל אני לא מסוגלת לשקר ואני חושבת שאם מישהו מבקש את חוות דעתי אז עדיף שהיא תהיה כנה.. ומאוד אהבתי את הדרך בה השיר בנוי והכל אבל אני בכל זאת חושבת שיש מקום לשיפור מבחינה ווקאלית בעיקר (פיתוח קול אולי?) אה גם קח בחשבון שאני מכורה למאיר בנאי כבר 10 שנים ויותר וזה מה שהאוזן שלי שומעת רוב הזמן ככה שהיא מורגלת לטופ שבטופ מבחינה ווקאלית
זהו, שיהיה המון בהצלחה ואל תיקח ביקורות שלי קשה, אני באמת ממש בעייתית בדר"כ והכוונה שלי היא תמיד רק לעזור כך שקח את זה כדבר בונה

למעלה