כנסו דחוף!!!!!!מאוד!!!!!

כנסו דחוף!!!!!!מאוד!!!!!

ראיתי בפנאי פלוס תמונה של קורט ולא אהבתי את הקרחת שהוא עשה! לפי הכתבה הבנאדם פשוט מת על עצמו ד"א לפני כמה ימים הוא היה אצל גי לנו הוא אמר שעוד מעט יוצא הדיסק..............מישהו יודע מתי??? והוא אמר שהם באים להופעה בישראל (נראה לי שנה הבאה בחופש הגדול) נירוונה הלהקה הכי מגניבה בעולם!!!!!!!!!!!!

בטח שעל נירוונה

כן על מה חשבת? תראה איזה מכוער הוא עם קרחת! נראה לי שהדיסק שלהם יהיה הכי יפה שיצא להם אני חייב אותו! אני מחכה להופעה שתיהיה בארץ! גם אתם? נירוונה הלהקה הכי מגניבה בעולם!

Hole In The Sky

New member
חחחחחחחחעעעעעעעעחעחעעע ../images/Emo6.gif

פחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

זה עיתון מהאחרונים

הראו תמונות פפראצי שלו עם קרחת! אבל הוא מה-זה מת על עצמו (ככה נראה לי בגלל הראיון איתו) והדיסק ייצא עוד לא הרבה זמן

חן ה

New member
מה אתה רציני????

כאילו אתה לא יודע שקורט מת???????????? אבא........

אתם צוחקים עליי???

לא ראיתם ת´ראיון??????? הבנאדם מחוק לגמרי!!!!!! הוא צריך להיזהר עם הסמים הוא בסוף ימות מזה!!!!! הוא דפוק אבל אני שזה בגלל שהוא נרקומן!!!!!

מה עצוב???

עד שהם מוציאים דיסק אחרי הרבה זמן זה עצוב???????? מה אתה דפוק??????????? ויש הופעה בארץ בטח יהיה מה-זה מגניב.........

עם כל המצב הבטחוני הם בטח יבטלו

חחחחחחחח איזה בנאדם גזור ותצטרפו אליי בשירה - "איין סוסים שמדברים עברית, ....."

Skate is Back

New member
האמת,נראה לי שאתה נרקומן

ושמע,הבדיחות שלך מצחיקות אז עזוב אותך מכל השטויות האלה ותתחיל לדבר ברצינות

אסאל

New member
אני נקרע פה

עשית לי את החופש! טוב יצאתי להפסקת שריפת נעליים דרך אגב מקודם שכן רוסי אחד עלה וצרח עלי לא פייר!

מה נרקומן?

חבר שלי הראה לי את הכתבה בעיתון ואני קראתי אותה (מעניינת מאוד) ואני אומר לכם מה כתוב בה............. למה אתם חושבים שאני משקר?

tomgavish

New member
יאא...זה מזכיר לי סיפור שסיפרו פה פ

עם, על מישהי שמאוד אהבה את נירוונה ואז פתאום אמרו לה שקורט מת והיא נכנסה להלם, אני לא יודע אם אתה או את מנסים לצחוק על הפורום או משו, ואם לא, אז הנה קורט מת בשנת 1994 מהתאבדות או רצח, עד היום לא גילו, אתה יכול להיכנס לאתר שכתוב בטאג ליין מה שבאמת קרה שם שכתוב את השם שלי בסוגריים, ותבין הכל

הוא צודק

הם מופיעים עם בוב מארלי אלוויס ו2PAC הם יבואו על סוסים לבנים עם כנפיים ורודות הבמה תהיה עשויה מעור של צ´יוואווה מצרית ויחולקו דרקוניי קומודו בסוף ההופעה זה יהיה ב 31 לאפריל שנה הבאה

שמעתי גם ש...

שמעתי שגם הביטלס יבואו לא אמיר? משהו ג´ון לנון וג´ורג הריסון באים בטרמפים וקליף ברטון מגיע באוטובוס מארופה... לא זוכר כבר גם אמרו משהו שרנדי רודס יגיע עם פרדי מרקורי כדי לעשות קאבר עם הבסיסט של THE WHO שפרח לי השם שלו עכשיו... לא זוכר אמרו יהיה מגניב... אההההההההההה הנדריקס!!!!!!!!!!! הוא וקורט עושים את SMELLS LIKE TEEN SPIRIT עם פלנג´ר ומקליטים את זה בארץ, רבין עושה להם את המיקס יחד עם בן גוריון הרצל וג´ון קנדי. אמרו קנדי עושה אפקטים הכי טוב...

יש לי חבר דפק ת´ראש בהודו..........

משה!!!! אתה לא קיפוד משה!!!!! אתה לא קיפוד

למעלה