כנסו דחוףף..!!

המאמושש

New member
כנסו דחוףף..!!

לילה טוב לכולם חולה עליכם אהההה ותזכרו לא רבים יותר..!!!! ביי לילה טוב נשמות..!!
אושרי חמי חולה עליך נשמה שרון סנדלר מואה גם עליך אני שרופה
מי בראה כאלה אנשים??!!!

נצל"ש

שמעו אולי לא פתחתי על זה הודעה וזה אז כמו שאתם רואים אני חדשה בפורום קוראים לי דניאל מויאל! ואני לא שרופה על הגיים בויז הם נחמדים והכל חח אבל אני בפורום הזה רק בגלל הילדים..! ולפי הכינוי אתם רואים שאני מאוהבת ביהודה סעדו המלך!! אז שיהיה לילה טוב..:)

כפרה עלייךךךךך

מחר בבוקר אני את ושלי צריכות לדבר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! כל מה שהיה התפוצץ!!!!! *ולכל מי שלא יודע שניאל כאן בגללי אני השפעתי עלייה

טוב דניאל..

לילה טוב לך נדבר מחר תקשיבי ב7 ועשרים את למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחפפת לילה טוב לך ולכל הפורום!!! במיוחד למאיוש17 החמודה שהיה לי כיף לדבר איתך..

מאיוש17

New member
בוקר טובב:)

וועלהחפירות שהבאתם פהה כלללל הלילהה תהיו בריאותת יפות שלייי יהיה טובב נ=ש=ב=ע=ת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצורררררר הוא בנדוד שליי תאמינו תאמינו.. לאא מזה משנה לי?!!? חחחחחח שיהיה לכולכןןן ת'יום הכי טוב בעולםםם!! :) מואההה ע=נ=ק=י==ת -=-מאיוששששש-=-

OoנויoO

New member
מאיה...כנסי

איך את יכולה שלא להתלהב מזה שהוא בנדוד שלך?! זה הורגגגג!!!!

דניאלללללללללללללללללל

תקשיבי מה קרה לך היום בביה"ס נהיית אדישה אליי מה הקטע? זה בגלל שלי? ואם אני לא מדברת איתך על זה באייסי זה כדי שלא תוכלי להחמק!

מה פתאום?????

אני דיברתי איתך בשיעור מתמטיקה אבל את ענית לי מה זה באדישות והיית עצבנית עליי!!!

למעלה