כנסו!! דחוףף!!! בקשר ליום הולדת!!!!

meitar 8

New member
כנסו!! דחוףף!!! בקשר ליום הולדת!!!!

אני ואביב מציעות שנרד מכל העניין של היום הולדת!! מקורבים להראל אומרים שהוא ממש ממש עסוק! כל רגע חשוב לו!!!! וזה באמת חשוב אני לא הייתי אומרת את זה סתם! גם אני חשבתי שהוא יכול להגדיש לנו שעה וחצי! אבל באמת שהוא לא יכול!!!! את המעט זמן שנשאר לו הוא מקדיש לחזרות ומשפחה! אז ככה.. אביב מציע שתשלחו לה בפרטי את הברכות שלכם! תכתובו ברכה קצרה להראל! אחר כך אביב תעצב את זה יפה תשלח לי ואני יתן את זה לאהובה! [אני גרה בכפר סבא וההורים שלנו עובדים ביחד!] אז מה דעתם?? לדעתי זה הכי טוב! אנחנו לא רוצות ללחוץ עליו! זה גם לא נעים! תגיבו!!!!! =]

אוקיי

אני חושבת שאולי את צודקת בלי קשר לזה שאם הייתם משתפים אותי או לא. פשוט גם אני יודעת שהראל נורא עסוק וחבל להכריח אותי לעשות יום הולדת בכפייה עדיך שזה יהיה מתוך באמת כיף ואהבה ואם הוא לי יכול אז לא. אומנם חבל אבל עדיף לתת לו לבחור ולהנות עם המשפחה והחברים שלו. ואנחנו יכולים להביא מתנות וברכות.

גם אני חושבת שעדיף ככה. ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

גם אני חושבת ככה אבל איך לשלוח לך את הברכות???

skaatushonet

New member
................

הדבר ראשון שאני שואלת את אהובה זה אם זה ישמח אותו ואם זה לא ילחיץ אותו או משו... אני מאוד מקווה שיהיה לו עה וחצי שעתיים להקדיש לנו... אם לא מקסימום נשלח לו את הברכות כמו שמיתר הציעה לא? אני אדבר עם אהובה ואשאל אותה מה אפשר לעשות...כרגע אני לא חושבת (למרות שאני מאוד מאוד מאוד מקווה) שתהיה לנו אפשרות לעשות לו יומולדת...אם לא מקסימום נשלח לו ברכות ומי שתרצה תוכל לשלוח לו מתנה מעצמה... אז עושים ככה טוף?שואלים את אהובה אם זה לא לוחץ עליו והכל...רק בבקשה...אני רוצה את כולם עם תהילים ביד!!!מובן??יופי.

בתאל14

New member
לדעתי

את צודקת. לנסות פעם אחרונה, אם כן - אחלה, אם לא - אנחנו נשמח בשבילו גם בלי לחגוג איתו אישית (ונשלח את הברכות כמו שמיתר הציעה). אבל דוגרי לא לקוות בכלל לכלום. כ ממש ממש אין מצב!!!

צודקות!

הוא כל החודש כמעט באילת חוץ מאיזה 6 ימים וב-6 ימים האלה הוא ירצה לחגוג עם המשפחה שלו ולעשות כמו כל הסלב במועדון בתל אביב... בטוח יהיה כתוב על זה בפנאי פלוס ויהיו הרבה תמונות תמיד זה ככה וכל הסלב עושים במועדונים בתל אביב!

meitar 8

New member
תתחילו להגיב יותר!

כי אין לנו הרבה זמן להחליט ולראות מה קורה!!

skaatushonet

New member
תראי

כל הפורום הזה דיכא אותי לגמרי כי לאף אחד כבר אין תקווה.יאללה אני בטוחה שהוא יכול להקדיש לנו שעתיים לא?? אני אדבר מחר בע"ה עם אהובה ונראה איתה כבר...מקסימום נשלח לו את הברכות כמו שלי הציעה אבל תתעודדו זה יכול לקרות באמת!תפסיקו להיות כ"כ חסרי תקווה ואמונה ותפתחו תהילים.

meitar 8

New member
זה העניין!

הוא לא יכול להקדיש לנו שעתיים!! ואני לא סתם אומרת את זה! המקורבים שלו אומרים שבקושי אליהם יש לו זמן! הוא כל היום בחזרות! עכשיו גם מתחיל להופיע באילת ולכי תדעי מה עוד?!?!? הזמן הפנוי שלו [אם יש לו בכלל] ברור שהוא יקדיש למשפחה ולחברים!! ואני לא חסרת תקווה.. אם זה באמת יקרה אז אין מאושרת ממני! אבל יש הבדל בין תקווה לצפיות! ואם זה יהיה צפיות אז אני פשוט לא רוצה להתאכזב! זה הכל! יש לי תקווה. אין לי צפיות! וכדאי שגם לך לא יהיה! בסוף עוד יכול להיות שתתאכזבי ותתבאסי וזה סתם חבל!! סורי על המגילה.. חחחחח בייי

skaatushonet

New member
אף אחד לא מבין אותי או מה?

זה מה שאני אומרת!!!!!!!! אבל בכל זאת לא להיות שליליים!!!צריך לקוות מבינים??? תקוו ותתפללו!!!!! אני מאוד מקווה שהוא יכול להקדיש לנו שעתיים תמימות.... ואולי אולי זה יהיה אצלו בבית ככה שהוא גם יהיה עם המשפחה שלו מבינים???

../images/Emo14.gif

יש תקווה אבל פשוט כולם מפחדים לפתח אשליות ולהתאכזב אחר כך, וגם אני כי אתם לא בטוח רוצים שיבואו חדשים אז בנתיים לוקחים הכל בפרופורציה הלוואי וזה ייצא לפועל ותשתפו אותי גם!

נטשי1

New member
מסכימה... גם הרשמי חשבו ככה..ובגלל

זה וויתרו על הרעיון לארגן לו... רצו לתת לו את הספייס לעשות מה שהוא רוצה בקצת זמן הפנוי שיש לו...:)

meitar 8

New member
נוווו

נון תקפיצו את זה למעלה! שכולם יראו!!!!! ותגיבו!

למעלה