כנסו דחוףףףףףףף

כנסו דחוףףףףףףף

אני רוצה לומר תודה ענקית לאמא של בת אל שהיא יצרה דבר כזה מדהים ומושלם!! בת אל מאמי איין פעם שהיה לי בעסה ואת לא עודדת אותי את מלכה את מלאך את נשמה !! אני ובת אל הכרנו שהיא שדרה בבלוג שלה לפני שנה כימעט ואמרתי לה דברים והיא בכתה וריגשה אותי ברמות תקשיבו אני אל מת על הבלוגים כי יש פה מלא חולים אבל האי משהוא מיוחד מאמי חולה עלייך את האוייר שלי לנשימה לפעמים באמת שאני מורף עלייך שלך תמיד ניילס אוגי ומולי.

הי לי קוראים לי בת אל ../images/Emo9.gif

כמה דברים לתיקון 1 אמא עשתה אותי יחד עם אבא (לא משנה שאני ילדה בטעות ) 2 דבר מדהים ןמושלם די נו אתה סתם אומר (אבל אם אמרת מי אני שאשבור לך את המילה חיחי) 3אני בכיתי?????? אני בחיים לא בוכה לעיתים נדירות נכנס לי חול לעין עוז אחי חולה עליך ואתה יודע את זה והחלטתי סופית אתה מכניס אותי למזוודה אני באה לתאילנד

היי שמי רותי תותי../images/Emo3.gif

אני רוצה לחזק את דבריו של עוז נילס(איש החלומות) אוי ניילס אני מתה עליך ואתה יודע למה כי אתה אז הכנסת את השרשור של החלומות ואז רשמתי מה שהיה לי על הלב. ואת בת אל שקטטטטטטטטטטטטטטטטט את מושלמתתתתתתתתתת ויפהההההההה וטובת לב, ואני לא יכולה להגדיר במילים את מה שאני מרגישה כלפייך אני כל כך אוהבת אותך אחרי קוקי כמובן ושיקפצו לי כולם, אה ובתוש זה שאת בוכה זה בסדר מאמי מותר את יודעת. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פוי לכם עוז ובת אל מה מזוודה מה ומה איתי לא תיקחו אותי איתכם וואהההההההההה אני בוכה למה ככה זה לא יפההההההה חחחחחחחחחח סתם סתם טוב חפרתי כרגיל אה ובת אל כבר אמרתי לך שאני מתה עלייך אחותי? יאאאאאאאאאאא ועוד מעט יש לך מומולדתתתתתתתתתתת לה לה לה להההההההה מואהההההההה שיהיה לכולם יום מקסים כמו בת אל וכמוני, וכמו עוז, אה וקוקי טוב יאללה ביי>>>>>>>רותה סתמי חפרת
נערההההההההההה(רותה)

אוף למה את מגלה בת אל

פוי ואני רציתי לומר לו שאני שוקלת 2 ק"ג שלא ייבהל מהמשקל עכשיו 5 קילו זה הרבה

רותע מה 5 קילו ? ../images/Emo2.gif

מייד להתחיל במשטר דיאטההההההההההההה מה 5 קילו יא שמינע אני רוצה אותך 2 קילו ומהר ועכשיו כשהבנת אותי יש לי רק משהו אחד להגיד שתקייייייייייייייייייייייי חחחחח מת עלייך

בת אל כפרה על היופי הפנימי שלך כנסי

יש לבת אל יופי פנימי אדי ר שתי שקיות סילקון. חחחחחחחחחחחחחחח כפרע עלייך מלאך שלי

אתה חיייבבבבבב

להכניס את הסיליקון חייבבבבבבבבבבבבבבבבב חולה עליך למרות הכל חיחיחי

שום יום הולדתתת

חחחחחחחח יש לי עוש שבוע וחצי הוא סתם רשם כמה אני בן אדם מדהים ןמקסים

התכוונת עוד **

חכי חכי רק התחלתי אני עכשיו כל הודעה שלך בודק ב 51545 עיניים חחחח חכי בת אל אני אמצע אנשים וגולשים שיעקבו יצלמו יעלו לווינים לאוויר ישתמשו במטוסי ריגול אוחחח אני אמצע אצלך טעויות .... רק כי לקח לי לכתוב את ההודעה הזאת שעתיים כי בדקתי את עצמי 100 פעם חחחחחח מת עלייך הת אל

התכוונת בת אל ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה