כנסו בקשה...

חן XD

New member
חח איציק אתה גדול D:

הוא צודק בכל מילה

lililulu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שאיציק כזה בן אדם רציניD: איזה חמודD:

MaStuLa76

New member
סתכלי על החתימה שלך ,

ותחליטי מי פאקצה ומי לא
אה ובקשר לבלבול מוח שלך ? גם אם זה נכון וגם אם לא , יש פה בנות שאוהבות את המוזיקה שהם עושים . מה לעשות , את תשני אותה ? לא . אביב מוכשר , אבל דביל.

אנשים כנסו דחוף ../images/Emo70.gif"צודקת בכל מילה"

מה אתם מתייחסים לפאקצה הזאת יש לה מחלה נדירה שאני תכף הולכת לבדוק איך קוראים לה בויקיפדיה כן תפנימו יש אנשים בעולם חסרי השכלה שחושבים שאם הם יבואו לפורום של הבנות שמעריצות אותם ויגדו לנו להפסיק נעשה את זה
וזה לא רק לה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=102845203 יהיה טוב כן יהיה

פסדר שירלי דיי יש כאילו חלאס

הגבנו לה , אמרנו לה ....\; אנחנו צודקים כן . אבל חלאס ,,.......!! כל אחד וטעמו הוא נכון שלא הייתה אמורה להכנס לכאן . ולהגיד את זה כי זה לא מעניין אותנו ,.. אבל דיי .

חן XD

New member
קיצור אל תגיבו לה.

תתפללו בשבילה. שהיא תהיה בסדר. רק שפיות לילה טוב. חחח

דאאאאיי אני כל כך מסכימה איתך !

סליחה עם הבוטות אבל כולכן פה פוסטמות שחושבות שאתן מזיזות לגיימבויז האלה משהו, פעם אני גם הערצתי אותם, אבלללל דייי צאו מהבועה שאתן חיות בה הם הוציאו דיסק אחד וזהו, נעלמו הם כלום הם בני אדם יש להם צרכים ורצונות משלהם בואו נחשוב מה הם עושים עכשיו כשאתן משקיעות בלהכין להם דברים לפגוש אותם לרדוף אחריהם כל כך מתאמצות והכל לחינם. חבל :|

למעלה