כנסו בקשה...

כנסו בקשה...

ילדות אנלא באה לריב איתכם או משו... אבל קחו את מה שאני אומרת ברצינות, אתם לא שמות לב איך אתם מתנהגות?! כמו פרחות כמו פאקצות הלווו תיתבגרו כבר הלהקה הזאת הם בחורים מבוגרים עם רצונות משלהם למה אתם חושבים שהם שמים עלכיים?? ואתם רודפות אחרהיים ומדברות עלהיים ואפילו אני שמעתי שירים שלהם הם בכלל לא שרים מהלב ואם כבר הם כותבים שירים אז על מה על אהבה וחארטות.. קחו לדוגמא את אביב גפן שהוא באמת בנאדם עם ערכים למוזיקה שלא רק חושב על התמונות שהוא יצלם לבוק שלו ויעלה למערצים(ויש מליוני מעריצים)הוא כותב את השירים שלו הוא מלחין הוא כותב על החיים הוא לא חושב על מה יגידו הוא דואג להוציאת את המוזיקה מהלב... אתם לא רואים שהגיים בויז סתם בובות על חוטים הם ממוסחרים וגם השם שלהם gameboys כזה שם ממוסחר זה שם שרוצים לעשות מימנו מותג! במקום להראות להם שמיסחור במוזיקה זה דבר דוחה אתם מעריצות את הגועל הזה את הרדיפה אחרי הכסף!! תיתבגרו כבר זה כזה דוחה וגם הם מגעילים אותי...הם כותבים לכם ואתם מתנפלות על זה מה יש לכם הם אנשים בנאדם רגילים כמוך וכמוני!!! בקיצור אני צריכה ללכת לא סובלת לדבר הרבה...אבל אני רק אומרת לכם תפסיקו עם זה... הם כאלה ממוסחרים -אל תעודדו אותם... (אני אומרת את זה לטובתכם..) יאללה אוהבתותכם באמת :) ותיזכרו.. זה לא חובה לחיות-זו זכות להיות חיים (נאמר על ידי- אביב גפן)

../images/Emo135.gifהם מגעילים אותך?

גם את מגעילה אותי :] אני אישית?! שונאת את אביב המכוער :] להתראות לך, רואים שהכל נכתב משיעמום.

חן XD

New member
מסכנה...יעבור לך

לא אביב מעלף דומה לנעל , כפכף. והוא לא ממוסחר? ממאז שהוא עובד עם נינט הוא ממסוחר. קיצור סתמי

אמרתי שאנלא באה לריב חמודות

אנלא באה לריב יכול להיות שהגיים בויז הםא נשים ממש טובים אבל ממסחרים אותם בצורה ממש מגעילה! והגיים בויז לא מגעילים אותי המיסחור שלהם מגעיל אותי.. (יש הבדל ) אנלא נגדם הם אנשים בסך הכל אין לי שום דבר נגדם... ואגב זה שנינט הפאקצה החליטה ביום בהיר אחד שהיא "אוהבת רוק" זה סתם פוזה היא גילתה פשוט ששם אולי יש יותר מעריצים נינט לא סגורה על עצמה ולגעתי היא מטומטמת.. ושוב אנלא אומרת שהגיים בויז רעים או שהם מתמסחרים בכוונה ... אבל ככה הם נפהכים להיות וחבל כי יש להם קול ממש יפה פשוט אנלא יכולה לראות איך הופכים את המוזיקה שלדעתי היא קדושה ממש ופשוט ממסחרים אותה.. חבל.. זה הכול.. בואו פשוט ננסה כמה שיותר להוציא את המסחור אל תסתכלו על עצמכם ותגידו מה אני כבר יכול לעשות כי אפשר לעשות הרבה! לא באתי לריב איתכם.. בסה"כ באתי לפתוח לכם את העניים אם לא נעזור אחד לשני כולנו נהפוך לגזענים במילא חצי ארץ גזענית למה??!אנחנו עם אחד! באמת אני אוהבת אותכם..:) -------------- אני רוצה לבקש סליחה מכל אלא שקרו לי הומו זייפן שקרן גזעני מלוכלך וכו'.. חלקם נמצאים כאן חלקם בבית, אני סולח לכם!! (נאמר על ידי אביב גפן)

כנסיי..!

לא מה אני יגיד לך אביב גפן כוסון מה אני יגיד לךך.. בואי נגיד ככה הגיים בויז פי מיליווווווןןן יותתר ששוייםם את אביב ההומו הזה סתם בנאדם מכוער שדומה לנעל בית משומשת... אז עכשיו אחרי שאמרתי את שלי את מוזמנת להתעופף רגע איך אומרים ביפה להיסתלק מפה.. תודהה... יאלה... ל ה י ת ר א ו ת

אולי בגללל זה איך שאת מדברת אליה היא תחשוב

שהפורום שלנו ככה כמו שאת מדברת הוא אומן כמו הגיים בויז רק שיש לו קצת יווותר כישרון מהם , וזה לא חדש וזה ידוע זה עיניין של שמיעה מוזיקלית את סך הכל ילדה בת 12 ..... מה את מבינה בכלל במוזיקה?:S היא באה אמרה את הדעה שלה , אל תסכימי איתה אבל אל דברי אליה ככה . היא לא חברה שללך

../images/Emo126.gifאת האמת ? ,

לא ראינו שירים של הגיים בויז , שהם כאילו כתבו . אז אנחנו עדיין לא יודעים אם הם מוכשרים או לא . אני לא אומרת שאביב לא מוכשר , אבל זה שהוא מוכשר - לא אומר שהגיים בויז לא מוכשרים . אבל כמו שרשמתי בהודעה השנייה , לגיים בויז יש קול יותר יפה מהקול של אביב - בעצם אין לו בכלל קול . :) למשל אדם - יש לו קול יפה כזה חחח ,, כמו של התימנים .

../images/Emo126.gifחח סתם נתתי דוגמא את אדם . P:

תראי רשמתי שלכולם יש קול יפה ,,
מה את רוצה שאני ייתן דוגמא ויביא את כול הלהקה ? .

בסדר לוקח זמן מה את חושבת שאביב גפן

וכל אילו שכותבים ומלחיינים זה התחיל ככה אחרי שנה? שנתים ? מממש לא !

../images/Emo41.gif מה קשור גזעניים לגיים בויז

יואו אני יושבת פה וצוחקת עלייך אולי סתמי וכמו ששמת בחתימה הבנתי שהמודעות עצמית עלתה לך קצת שמת שיר שמתאים בדיוק לך "הילדים במשברים [את הילדה במשבר] ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צורח זה אור הירח זה רק אור הירח"

טוב מאמי ,

אז זה לא הסיגנון שלך , אז למה את באה לפה ? אנחנו סיגנון שמיעה מוזיקלית אחרת ... אז למה את באה לפה ? את אומרת בשביל לא לריב אז בשביל מה? אין פה שום פרחות . אני מכירה בנות אישית ואפחת מפה לא פרחה כמה שתיארת אותה מה היית חושבת אם היינו אומרים ככה על אביב , או על כל זמר שאת אוהבת?! אני אישית לא אוהב אותם ולא אהבתי , אבל אף פעם לא אבוא לפורום שלהם ולספר למעריצות כמה הלהקה שלהם הם לא והם ככה והם ככה . אז אולי את פה לא בסדר , לאט לאט בנות יבינו יותר מה הן אוהבות לישמוע . בקיצור לא היית צריכה לפתוח הודעה , כי בסך הכל רוב הבנות פה כן אוהבות אותם.1!!

../images/Emo126.gifכמה דברים ... , :)

אז אולי אביב גפן כותב מהלב וכול מה שאמרת ... , אבל -אין- לו קול ! , פשוט אין . לפי דעתי לגיים בויז יש קול יותר יפה משלו - זה בטוח . \; ולא , אני כבר לא מעריצה אותם . --- "תיתבגרו כבר זה כזה דוחה וגם הם מגעילים אותי..." [ציטוט מההודעה הראשונה] "יכול להיות שהגיים בויז הםא נשים ממש טובים אבל ממסחרים אותם בצורה ממש מגעילה! והגיים בויז לא מגעילים אותי המיסחור שלהם מגעיל אותי.. (יש הבדל ) אנלא נגדם הם אנשים בסך הכל אין לי שום דבר נגדם..." ציטוט מההודעה השנייה] חמודה ? , תחליטי .
--- "בקיצור אני צריכה ללכת לא סובלת לדבר הרבה..." אז מה עשית עכשיו ? , חפפפפרת . xD ולא , אני לא רוצה לריב . [: לילה אש . D;

חן XD

New member
אל תגיבו לה היא מושפעת

אביב גפן יוצר מדהים אבל זמר על הפנים עזבו אותה לכי תשני על האף

אז למה את נכנסת לפורום שלהם <??

אל תתייחסו כנראה משעמם לאנשים אחרי שהם המון זמן בפורום את יכולה להגיד הכל על חברי הלהקה אבל ממוסחים??? ... לא !!! אני וצוות הפקה מאחלים לך רק בריאות !!! ובפעם הבאה קחי כדור ירוק.

חן XD

New member
חחח יש גם חום שזה החזק יותר

אני מכירה את זה חחח כי דוד שלי עובד עם ילדים עם הפרעות כמו שלה. ילדה קחי כדור חום בבוקר,כחול בערב,וירוק בצהריים

למעלה