כנסו בננות

מורן2345

New member
כנסו בננות

היי אני זקוקה לעזרה שלכם! אני לומדת פסיכולוגיה וחטיבת תקשורת ויש לי עבודת סמינר (עבודה גדולה מאודדדדדדדדדד) להגיש עוד כמה חודשים. העבודה שלי בתחום התרבות הפופולארית ובחרתי לחקור טלנובלות ולהתמקד באלופה. אני אשמח אם תעזרו לי בכול מיני דברים, הדבר החשוב לי כרגע זה שתעזרו לי לחשוב ולמנות את כול האביזרים והדברים שיצרו בעקבות הטלנובלה מלבד התוכנית עצמה. למשל יומנוער של מייקל לואיס, תוכנית חדר הלבשה וכ'ו... מכיוון שלירז הופיעה שם אני מניחה שאתם ראיתם בעקביות ושאולי תוכלו לעזור לי :) אשמח לכוללל עזרה! ביי בינתיים, מורן.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאוקי..

יומן האלופה, המבצע הזה של האירוע סיום עם הרבל לסנס[נחשב?], קלפים, סורק קלפים, האלבום הוירטואלי, חוברת כזאת שהם על הכריחה ובפנים יש דפים לכתוב.., ספיישלים וספוילרים בויאודי, מפגשי מעריצים, אירועי סיום. מקווה שזה טוב,ולא עולה לי עוד לראש
..

מורן2345

New member
זה מצויין!

אבל תתמקדו בעיקר בעונה הראשונה אני לא חושבת שאני אכתוב גם על השנייה :) למרות שאני בטח אשתמש בכמה מהדברים שרשמת פה, אז תודה!

inbals93

New member
מייקל לואיס עשה פרסומת ל"אנקורי"

הוא גם לבש תיק שלהם...

A t z a

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מצטערת אבל אני אישית לא זוכרת כלום מהדברים האלה שבסגנון היומנוער,מהסיבה הפשוטה שמעולם לא התעניינתי בהם
אז סורי שאני לא יעילה, אבל שיהיה לך המון בהצלחה ותרגישי חופשיה להתייעץ איתנו בפורום על כל דבר

מורן2345

New member
ממש לא בסדר

בשביל מה את פה?? :) אל תשחקי אותה לא מתעניינת ביומנוער וכולי... כולנו יודעים מה את עושה בשעות הפנאי... קוראת ביומנוער של מייקל לואיס!
טוב אני אספיק פה חח בכול אופן תודה רבה, אני מאמינה שאני אשאל אותכם עוד שאלות בקרוב! :)

RTur

New member
אממ..

יצא גם ספר של האלופה אם אני לא טועה.. כמו שיצא לכל טלנובלה של דרסט. היה גם את הטלנובלה הסלולרית "האבודה" עם חלק גדול מהשחקנים של העונה הראשונה. אם אני אזכר בעוד אני אכתוב אחרי זה

RTur

New member
אה! איך שכחתי:

השיר של יהודה לוי - "רציתי" שהוקלט בשביל הטלנובלה יצא גם כסינגל לרדיו.. וגם שיר הנושא של הטלנובלה.

RTur

New member
צריך להיות גם וגם.

אני לא בטוח שזה יצא אבל אני יודע בוודאות שתמיד לקראת שבוע הספר הם היו מוציאים ספר של הטלנובלה מאותה שנה. לי אישית יש בבית את הספר של לחיי האהבה, משחק החיים ומיכאלה. ואני יודע גם שיצא של לגעת באושר ושל טלנובלה בע"מ כי לחבר שלי יש אותם. אז אני מנחש שגם הוציאו של "האלופה". הדבר היחיד הוא שהספרים לא כל כך תואמים את העלילה שבטלנובלה. כשהספרים יצאו, הטלנובלה עצמה עדיין לא הסתיימה בטלוויזיה אז הם המציאו סוף אחר כדי שלא ידעו איך זה ייגמר באמת.. למשל בטלנובלה בע"מ במקום הסוף המקורי (דנה בלום מתה ואומרת "השמלה שלך מכוערת") כתבו משהו שהייתה סערה וכולם מתו או משהו בסגנון.

למעלה