כנסו!! בהמוניכם!!

survivortvk3

New member

זוג דוחים, במיוחד הוא

survivortvk3

New member
הוא ערס דוחה

שכל העונה מה שעשה היה רק לבכות למצלמה ולרחם על עצמו, מה גם שלא קניתי את ההצגות שלו לאורך כל העונה...בנאדם מגעיל ושפל
אז סה"כ היו לו כמה בדיחות ואת הקטע הפתטי עם יאנה, לא הבנתי עדיין מה הלך איתם שם אבל חוץ מזה הוא לא היה שווה כלום כל העונה
בנוסף לקח את הניצחון למתמודד הכי מלך שהיה באח הגדול-תמיר
שאני מודה שזה גרם לי לשנוא אותו עוד יותר....סער היה צריך להיות מקום שני ותמיר ראשון...

romcd

New member
אוהבים את קותי נורא ,
הוא זכה בשיא ש

של הצבעות יותר מכל משתתף באח הגדול וזה אומר הכל , בניגוד לתומכים של תמיר ורדי ,התמוכים של קותי אינם שונאי אדם .

מי הם שונאי האדם -אשכנזים מפולנייה ורוסיה !!! תראו לי מזרחי\ספרדי שמתבטא ככה כלפי תמיר ורדי .

ולא צריך להתבייש לומר שהטבע שלהם הוא מיזנתרופים \שנאת בני אדם , שחושבים שלהסתתר מאחורי המקלדת זה גבורה ,אבל לא זה מעשה פחדני ושפל .

survivortvk3

New member
הגבתי לך כבר בפרטי על ההודעה הזאת

למה אתה גזען מטומטם?אתה בדיוק כמו קותי, בכיין שמתבכיין על גזענות שבכלל לא קיימת, דיי אנחנו לא בשנות ה60 עברנו את השטויות האלה של אשכנזים-ספרדים...רק אל תבכה
וכמו שכתבתי לך אני מזרחי שלם...

אורישקי

New member
נעים מאד כפרה,

בעצם לא.
אני בן 14 מחולון,
סבא וסבתא שלי עלו מכורדיסטן, סבא וסבתא שלי מהצד השני עלו מתוניסיה
הפייבוריטים שלי במהלך העונות היו שפרה,אלירז,אלין,נופר,תמיר ואביבית.

כן, אני אוהב גם אשכנזיות מפולניה ורוסיה כמו שפרה ואלין, וגם מרוקאים/פרסים, מזרחים כמוני כמו נופר ואלירז.

אז אל תבלבלי בשכל על גזענות וקיפוח, רק אנשים כמוך גורמים לכזה דבר עם ההודעה המטומטמת שלך.

קותי לא זכה עם שום שיא של הצבעות, למעשה, מכל הזוכים הוא הבן אדם היחיד שאני שומע אנשים ברחוב, ולא רק "מבקרי תקשורת אשכנזים" אלא גם בני משפחה שלי, שהם ממש לא אשכנזים שונאי אדם כפי שאת מתארת, שאומרים שקותי היה בהמה,עצלן,אלים,פרזיט שמנסה לנצל את הקיפוח שהיה לפני שנים לטובת הזכיה שלו והפרסום שלו. לא יודע מאיפה הבאת את זה בכלל. אם יש מישהו שזכה בשיא של הצבעות זה היה אלירז, למרות שהעונה היחידה שפרסמו בה את מספר ההצבעות של כל אחד הייתה העונה של שפרה, אבל רק אלירז היה קונצנזוס כזה גדול בעם באותה תקופה.

תנוחי.

אורישקי

New member
הוא הטיפוס הכי נאלח שהיה בתוכנית הזו

לכל עונותיה, הוא וסער שיינפיין, שני אנשים דוחים.
מהרגע הראשון הוא שיחק את עצמו וניסה להשיג קולות מכל עבר, הבחור התנהג בצורה אלימה, שובניסטית ומגעילה, הוא זילזל בכולם והיה קנאי ברמות קשות. הוא חפר על זה שהוא מאמין ועשה סצנה מזה שהוא לא יאכל בשבת כי לא חיממו לו את האוכל, אבל להתנשק עם ערביה לא הייתה לו בעיה (ולי אישית אין בעיה עם זה, לא שופט אותו מן הסתם בגלל שיצא איתה אבל מה שהוא עשה נוגד הרבה יותר את הדת מאשר זה שלא חיממו לו את האוכל).
פשוט אישיות מגעילה, ומה שהראו ממנו בשידורים החיים זה קמצוץ ממי שהוא היה באמת.
ולראות את התוכנית שלו בערוץ 24 - בושה, פשוט פאדיחה לאנושות ולערוץ 2 שזה מי שהם מנסים להפוך ל"אלירז החדש".

X יו יו S

New member
אממ

בקשר לתמיר אני לא יודעת
לפעמים הוא היה מקסים וחמוד לפעמים מעצבן
אבל מה שבטוח הוא עדיף על קותי

survivortvk3

New member
מעצבן?איך אפשר להגיד על בנאדם כזה שהוא מעצבן

הוא היה הכי אמיתי שם, לא ניסה לשחק אותה ולעשות הצגות כמו קותי....והאופי שלו נדיר

X יו יו S

New member
אמממ

באמת קשה לי לשפוט אותו כי גם לי אין ביטחון כמוהו

אבל לפעמים הרגשתי שזה יותר מידי קטע איתו הקטע של חוסר אמונה עצמי שלפעמים נוח לו להיות במשבצת הזאת
וגם היו לו קטעים מטופשים שהוא התחיל לדבר למצלמות שזה פשוט הביך לצפות בו
(דומה למשה באי התקווה)

למעלה