כנסו בבקשה...

orushit

New member
כנסו בבקשה...

שלום, שמי אורטל, ואני בת 17 מהצפון. תמיד חשתי שמנה, ועם זאת תמיד גם חשתי יפה. משקלי הוא 55 וגובהי הוא 1.78 אני יודעת שאתם חוושבים שזה מגוחך אבל אני אשמח להיות פעילה בפורום הזה מכיוון שאני מרגישה שמנה מהרגיל למרות שאני לא וכולם אומרים לי שאני מתאימה להיות דוגמנית. משומם מה אפפעם לא קיבלתי זאת... אני יודעת שלא הולכים לקבל אותי פה אבל יש בי עדיחין מין תקווה כזאת. תודה מכל הלב. אורטל,מהצפון

ניצם

New member
אורטל!

את רזה עם משקל כזה.אני רזה פה בפורום ושוקל 80 קילו עם גובה של 1.75 .

דריה27

New member
אל תעלבי

אבל אני חייבת לומר לך שממש עצוב לי לקרוא את מה שכתבת, אני גם יודעת שלהרגיש שמנה זה לא תמיד בגלל סיבה פיסית , יש מקרים שאנשים, בעיקר בנות בנות גילך, רואות את עצמן שמנות למרות שהן ממש לא, ולפי הנתונים של משקל וגובה את בחורה רזה. יש שיר כזה: זה בראש שלך וזה רק נדמה לך אני לא פסיכולוגית וגם לא מתיימרת להיות אבל זה לא נראה לי תקין ואולי כדאי לך לדבר עם מישהו מקצועי בעניין. בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה למה לא לקבל אותך לפורום דריה

orushit

New member
האמת... שדי נעלבתי וידעתי ש...

תקבלו את זה ככה, אני מרגישה שפויה לגמרי... אני יודעת שאני לא הבנאדם הכי שמן במדינה אבל בכל זאת...

orushit

New member
תודה בכל מקרה שאתם מסכימים לקבל

אותי ואני נורא מסכימה עם המשפט (שאגב, כתוב בחתימה שלך) שהיופי הוא קודם כל מבפנים, ואני חושבת שיש לי אישיות מקסימה, יכול להיות שאין ביטחון עצמי מקריע שחקים, אבל אני יודעת שאני שווה הרבה ומגיע לי רק טוב הקטע עם השומן... כנראה שזאת באמת איזוושהי דפיקות מצידי זה פשוט שם וזה היה קיים, מהיום שאמרו לי שאני יפה ויכולה בקלות ללכת לדגמן עם גוף "יפה" כמו שלי... התחלתי להרגיש ככה מאז שאנחנו חשופים לכל התכניות בסגנון "הדוגמניות" וכשרואים את כל הדוגמניות שלא אוכלות כלום... וואוו אני מרגישהה שנגולה אבן מעל ליבי... אני מתיחלה לאהוב את הפורום הזה... -אורטל-

את דוגמא קלאסית למה שקורה היום...

לאלפי בנות צעירות בארץ ובעולם בעקבות תכניות כאלה... ממש עצוב...
ברוכה הבאה אלינו
תרגישי בבית...

orushit

New member
תודה רבה:) אבל אני בניגוד

לבנות שמרעיבות את עצמן וניהיות אנורקסיות\בולמיות, אני מתה על אוכל ואני בחיים לא אוותר על אוכל... אני לא יכולה בלי אוכל זאת האהבה הכי גדולה שלי... גם אם יבטיחו לי חוזה הכי הכי שמן בעולם על מיליוני שקלים אני לא אפסיק לאכול... חח כנראה אני גם בגלל זה מרגישה שמנה... אני מוכנה להתערב איתכן שביום אחד אני אוכלת יותר מכל חברי הפורום... אבל אני גם מרגישה צלולה ושפויה בנפשי... =)

אורושית יקירתי

קודם כל ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת
דבר שני, לדעתי את לא שמנה בכלל (את בעצמך מספרת לנו מה אומרים לך). את צריכה להבין דבר אחד ששמן זה לא מרה חיצוני. שמן הוא בדרך כלל בראש: חשיבה, התנהגות... עצוב מאוד לדעת שאת חושבת על עצמך כך כי לפי הנתונים את גם רזה מאוד לגובה שלך. אנחנו נקבל אותך לכאן בשמחה ואולי נוכל באיזו דרך שהיא להוציא לך את בג'וק הזה מהראש.

orushit

New member
ברצון, בתנאי אחד!

שכשאני אתחיל לחשוב שאני בעצם לא שמנה, אני אוכל להמשיך לכתוב בפורום הזה כי אני עוקבת כבר המון זמן ויש פה אהבה כזאת שהיא מעבר לאהבה וירטואלית אם את מבינה אותי... תודה בכל מקרה...

את תמיד מוזמנת לכתוב כאן בפורום הזה

גם אם לא שמנה וגם אם את לא חושבת שאת שמנה. מתי שרק תרצי כל עוד זה דברים הנאמרים כאן בהקשר לנושאי הפורום. אני מאחלת לך המשך שהיה מהנה בחברתנו! ואיך אפרתי אמרה: תרגישי בבית!

orushit

New member
תודה רבה לכן!

ידעתי שאני לא אוכל לשבת עם עצמי ולהתלבט האם כדאי או לא להצטרף. תודה רבה לכן שאתן כ"כ נחמדות! (אהממ אופס, וגם נחמדים...)

solee

New member
פשוט.......

אני יודעת איך להעיף לה את הג'וק מהראש.פשוט צריך להזמין אותה לאיזה מפגש של חברי הפורום. אז היא תראה מה זה שמן באמת !! גאון שכמוני

יאני1

New member
היי מתוקה,

את מוזמנת לכתוב בפורום ולקרוא ולהשתתף והכל, בלי קשר למשקל שלך. אני חושבת שלכל אדם יש היבט בעצמו שיש לו דיעה עליו, טובה או רעה, שיש פער בינה לבין המציאות. הדרגה בה ההיבט הזה והדיעה שלנו עליו מנהלים לנו את החיים משתנה מאדם לאדם. אצל זה התפיסת גוף שלך. את משוכנעת שאת שמנה, זו האמת שלך וככה את חיה. לעומת זאת כל ספר רפואה יגיד לך אחרת. את לא נכללת בשום דרך ובשום סקאלה בקטגורייה של עודף משקל. לפי דעתי, זה ישתנה ובטח גם משתנה כי אנחנו יצורים מאוד דינאמיים שעוברים תהליכים ומתפתחים ותפיסות העולם שלנו משתנות בהתאם. אצלי, הדיעה שלי לגבי עצמי זה שאני נורא לחוצה ועצבנית. ככה אני תופסת את עצמי. ולאט לאט אני נוכחת לתגובות של האנשים בחיים שלי, והן אומרות אחרת. אני כרגע גאה להגיד (בחשש) שאני אדם רגוע למדי :) בקיצור, את אנושית לחלוטין וברוכה הבאה אהבה, מעיין

למעלה