כנסו בבקשה...

siv2311

New member
כנסו בבקשה...

היי, יש לי כינוי חדש... אני מתנדבת לקויית שמיעה שמשרתת בחיל הים... ויש לי כמה שאלות אליכם: 1. אילו תפקידים (עורפיים)לבנים ולבנות אתם מכירים בחיל הים ? אפשר פירוט על התפקידים בבקשה ? 2. מה עם שירות סדיר של שנה וחצי (במקום שנתיים) לבנות מתנדבות ? האם הוא נחשב "שירות מלא" ? 3. אילו קורסים טובים ומעניינים אתם מכירים (בחיל הים) שמתנדבים ומתנדבות לצבא יוכלו להשתתף בהם ? מה דעתכם על הקורסים הללו ? 4. האם יש בפורום מתנדבים ומתנדבות לצבא (כולל לקויי שמיעה) שמשרתים/שירתו בחיל הים ? אם כן, באילו תפקידים ואיפה הם שירתו/משרתים ? אוכל ליצור איתם קשר ? מבקשת מכם תשובות מלאות על השאלות הללו..זה חשוב לי מאוד...

siv2311

New member
הקפצה....

מבקשת הקפצה של שאלותיי ושתענו לי עליהן בפירווט, זה חשוב לי מאוד... תודה...

כינוי חדש, דף לא חדש...

מה גרם לך להקפיץ 22 דקות אחרי שכתבת את ההודעה?

TRANSFER

New member
"תשובות מלאות" ?

את יודעת מה זה מזכיר לי? את הבית ספר היסודי שהמורה תמיד ביקשה מהתלמידים לענות תשובות מלאות.

היי sivan 11

1. לא מכיר. 2. שירות מלא נחשב לבנות אחרי 12 חודשי שירות ולבנים אחרי 18 חודשי שירות. מתנדבים או חיילים רגילים. 3. לא מכיר. 4. yooltsair שרת בחיל הים. הוא פרסם את התפקיד שלו לפני כמה שבועות.

siv2311

New member
תגובה לפרופיל 21

היי, ראיתי את תגובתך...תודה על תשובותייך...אבל אני עדיין מבקשת ממשתתפי הפורום שיענו לי על שאלות 1 ו-3 ששאלתי... מבקשת תשובות... זה יכול לעזור לי מאוד...

מעיין©

New member
מצטערת, אבל כמה אפשר?

את כל פעם שואלת את אותן השאלות וכל הזמן עונים לך את אותן התשובות. מה העניין? חפשי את הפעמים הקודמות שענו לך ונסגור עניין.

למעלה