כנסו בבקשה

עופר שכטר יצא עם תפרים!!!!

עופר שכטר בילה אתמול בבית החולים, ושוחרר היום לאחר שתפרו לו פצא שניפתח לו בראש עקב התקרית שקרתה עם טוביה צפיר. הוא ניפגע בראש וקיבל מכה מזערית בגבו... אתמול הוא היה בהשגחה בבית החולים והיום הוא שוחרר, וזאת גם הסיבה להעדרותו מיום הולדתה של יעל בר זוהר.

ואני כבשה !

מה מה מה מה מה מה מה מה |כבשה|
|פשיט|

את בטוחה..כי מישהו בפורום של אקזיט

ראתה אותו אתמול במונית ואחרת ראתה אותו שלשום ברכבת... את בטוחה..והם לא אומרות סתם או שאני מתבלבלת בימים!

שכטרית1

New member
חחח אני זאת שראתה אותו בסנטר..

אמרתי שראיתי אותו בסנטר, זה אפילו לא היה בסנטר הוא עבר ליד הסנטר עם מונית, אני כזה מחכה לאחותי ליד הכביש, ולמכוניות היה אור אדום, ומי אני רואה מולי בתוך המונית?! את עפר! הוא היה עם משקפי שמש חומות ואיפר סיגריה מחוץ למונית.. הוא היה עם המונית מולי 7 שניות בערך כי היה אור אדום... וזה היה לפני 3 ימים בערך...

שכטרית1

New member
יש שמועות כאלה... אומרו שהוא היה

מעורב בקרב עם טוביה צפיר, כאילו שגם הוא הפריד בריב ושהוא ניפגע קצת... אבל לא יצאה שום הודעה רישמית, או שזה נכון ולא רוצים לערב אותו כדי שהוא שימור על פרופיל נמוך. או שזה סתם עוד שמועה שרצה לה... בכל מקרה איפה שמעת את זה?

שכטרית1

New member
גם אני, שמעתי כאן..ובעוד מקומות כמו

הפורומים של המורדים וקטנטנות.. ובהייד פארק שמעתי בשני פורומים, דווקא שלא קשורים לעפר או אקזיט אני לא זוכת את השמות, לא יחסתי לזה חשיבות כי שם (בהייד פארק) קראתי את זה לראשונה וממש לא האמנתי לזה, אז אני אפילו לא זוכרת איפה קראתי את זה אבל שראיתי את זה בעוד מקומות אז עכשיו אני בספקות.. אה ויש גם ב ynet בכתבה על טוביה בתגובות.. יש כאלה ששואלים אם זה נכון, או אומרים שזה קרה... לפי דעתי זה סתם שמועה... אם זה היה נכון היו כותבים את זה באתר הרישמי של אקזיט, לא?!

שכטרית1

New member
הנה מה שילדה אחת כתבה..

בפורומים של קטנטנות והמורדים, רציתי לשאול אותה איך היא יודעת וכל זה, אבל זה לא מחבר אותי שם לפורום... אולי אתם תצליחו... קישור למטה...

למעלה