כנסו בבקשה

כנסו בבקשה

נטליה אוריירו עושה מפגש מעריצים פעם בשבוע אצלה מתחת לבית?

חחחחחחחחח

מעניין אם זה נכון?!?!

niravital

New member
אין סיכוי ../images/Emo31.gif

חוץ מזה שנטליה עסוקה בצילומים כל הזמן, היא גם גרה בבית פרטי ברחוב רגיל, וצריך להתחשב גם בתושבים האחרים... אם יעשו מפגש כל שבוע, זה מקים הרבה רעש ובלאגן

N a T o o S h

New member
לא לא כנסו וקראו..

תראו נטי איפה שהיא גרה היא גרה וזה הבית שלה והיא צריכה לבוא לשמהה.. והרבה פעמים מחכים לה שמה מעריצים והיא לפעמים נישארת איתם כזה זמןן.. ואז היא ניכנסתת.. הביתהה.. אבל מפגשי מעריצים ובאלגן וזההה...!!?!? ממש לא!!

כנסו

זה פעם בשבוע, ולא מגיעים מיליון מעריצים...! מגיעים מקסימום 10-20 כל שבוע. והיא נשארת איתם חצי שעה שעה. וזה בטוח כל שבוע.

אויש תפסיק לקשקששששששששש

אלוהים אין לך שמץ מה שאתה אומר
יש לך מאגר תת קרקעי של שטויות במיץ או מה
נטי ל-א עושה מפגשי מעריצים כל שבוע
תשכח מזה
נראה לך שיש לה זמן
ואולי תחשוב שגם אולי אין לה כ"כ רצון
יש לה חיים משלה ואני בטוחה שהיא לא מארגנת מפגשים כאלו כי משעמם לה
חומצזה תחשוב בהיגיון....איך היא מארגנת את המפגשים
מתקשרת למעריצים הביתה
שולחת להם פקס
הודעה באייסיקיו
SMS
כאילו קצת לחשובבב זה נכון שלפעמים באים אלייה הביתה מעריצים ואם היא בדיוק יוצאת היא נשארת איתם כמה דקות, מצטלמת, חותמת ומדברת איתם....אבל חצי שעה
בוא לא נגזים.....זאת נטליה
אתה יודע מה נטליה מסוגלת להספיק בחצי שעה
אז תעשה לי טובה....זה מחרפן אותי ההודעות האלו שלך שאתה אומר שטויות ועוד בכזה ביטחון
וניר בקשר למה שאמרת.... הרחוב של נטי הוא לא רחוב רגיל... קודם כל יש שם מרכז מסחרי גדול, פארקים זה איזור תיירות ענק
גרים שם הרבה כוכבים והאמת...יש שם גם פיסת היסטוריה
ממה שאני הבנתי...הבית שנטי גרה בו שייך איכשהו להיסטוריה של ארחנטינה...טוב.בטח לא היסטוריה כ"כ רחוקה אבל אם אני לא טועה גר שם פעם מישהו מפורסם ומוכר
בכל אופן....פלרמו זה לא רחוב רגיל....נתחיל מזה שזה לא רחוב
זאת שכונה ענקית
ענקית
מאוד ענקית
ותמיד יש שם מלא תיירים, ככה שהתקבצויות של אנשים זה דבר רגיל שם.... סתם לידע כללי ואיציק מצטערת על ההתפרצות אבל ההודעות שלך משגעות אותי אל תכתוב בכזה ביטחון דברים שאתה לא יודע סיון

אני יודעת שהמטרה שלך לא הייתה../images/Emo121.gif

להצחיק..אבל...קרעת אותי
חחח אני אוהבת שמדברים ככה
ואת גם צודקת....

N a T o o S h

New member
את צודקת.. מה ניראה לך כאילו אין

לה מה לעשות בחיים שהיא מארגנת ועוד לעצמה כזה חחח מפגשי מעריצים!?? די זה מצחיקק.. כל פעם שהיא באה ויש מעריציםם.. היא נישארת איתם קצת וחוזרת הביתהה...

למעלה