כנסו בבקשה

כנסו בבקשה

לאלה שיודעים: יש לי כישרון גדול במשחק, ואני מאוד רוצה להצליח! אני די צעירה (תלמידה) ואין באיזור שלי בתי ספר למשחק! כבר הלכתי למספר אודישנים, וכל אחד לא עולה פחות מ3000 ש"ח! איך אני יכולה להציע את עצמי, ולהיבחן! בבקשה תחזירו לי תשובה!

על אודישנים לא משלמים, הנה הסבר קצר

תראי, אחרי נסיונות רבים בנושא הזה, ומידע שיש לי: אני יכול להגיד לך בפה מלא שאודישנים לא עולים כסף. אין כזה דבר שאת צריכה לשלם למישהו שיקח אותך. הרי הוא צריך אותך קודם כל, לפני שאת רוצה להתקבל אליו. אז ככה שתדעי שאם רוצים ממך כסף , ויש הרבה אנשים חצופים ויש לא מעט סוכניות כאלה, שתדעי - שצריך להיזהר מהם. כי הם שקרנים ורק רוצים להרוויח כסף על אנשים שבסך הכל רוצים להיות בתחום הבידור והשואו ביזנס, כמו שאומרים. אדם שירצה אותך לכל הפקה שהיא- יקח אותך מבלי שתשלמי לו. אז קבלי את ההזהרה הזאת אחרי כמה פעמים שאני יודע שיש הרבה אנשים שנכשלו בזה. אז אני מציע לך ללכת לסוכנוית למשחק אמיתיות שלא מבקשות כסף. בהצלחה רבה!! ערן

בבקשה עזרו לי!

אני כבר לא יודעת מה לעשות! אני כל כך רוצה לשחק!!! אני נכנסת לדיכאון שאני רואה אנשים, ובעיקר צעירים בגילי , שכן זכו להיות שחקנים!!! בבקשה!! תחזירו לי תשובה

למעלה