כנסו בבקשה

rozalinda22

New member
../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifה../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifת../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

אדוושי

New member
יאאאא

קניתת...!? לי יש נעלי פלטפורמה שבכלל לא דומות לביקיי קניתי אותם עוד לפני שהתחילו הפרסומות לזה [[לדעתי ביקי יותר יפות]] כולם אומרים לי "יא יש לך ביקי" זה בכלל לא דומה

MiSs FiZz

New member
כן קניתי חיחי

כן לי שנה שעברה היה ביקי שהיה באופנה הבאפלו וכולם כזה "חיקוי עלוב חיקוי עלוב לבאפלו" ועכשיו זה הדבר שהכי באופנה כמעט אז שימותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LipStiK

New member
איזה יפות!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

תתחדשי ממי!!! אהבתי מאוד...! יש לי את הבאפלו שהיו באופנה אבל הלכתי איתם אווולי 3 פעמים... כי הייתי עדיים ממש גבוהה יחסית לשכבה והרגשתי ענקית.. ובגלל זה אני גם לא קונה את הביקיי למרות שהן מהממות, כי אני לא רוצה לעבור את כולם (למרות שכרגע אני בגובה של כולם בערך)...

MiSs FiZz

New member
תתתוודההה!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עם הנעליים האלה איזה 170 חחחח

מסכימה...

וזו הדוגמא הכי טובה שיש להשפעת הטלוויזיה (קמתי עם מצברוח פלספני) ולכל עניין האין ואאוט בכלל... אני באופן אישי, אף פעם לא חיבבתי אותן. הן מזכירות לי קצת את הנעליים נגד מים (מישהו מכיר אותן חוץ ממני?)

i l0ve u

New member
חחח אוקי...

ת'אמת שכל הBK הזה ממש דוחות וכבר מאאאזה יצאו מהאופנה זה סתם ג'וק שהכניסו עכשיו לארץ שלנו דרך הטלויזיה ומצפים שנתלהב -לדעתי הן מחרידות מאזה סליה אבל זאת דעתי אני אישית לא הייתי יוצאת עם יצור כזה מהבית ... אני לא יודעת מה מותג אצלכם כל כך שאומריםBK אז מה אם זה בטלויזיה זה אומר שזה שווה משו זה אומר שזה אין??? אז"ש... כי הנעליים האלה פאסההה רצחחח

ayelet 1

New member
זה באמת נעל יפה!! תתחדשי!!!

אני לא הלכתי עם אלה.. אבל אהבתי את שלך.. מאוד חמודות!! אולי אני אתחיל ללכת עם כאלה...

ש פ י צ ר

New member
לאאוהב נעליים עם סוליה גבוהה.

אם כבר נעלי עקב ואני מניח שרק טל יבין אותי...

מבין מבין.. אבל עדיין זה הכל ענין

של גיל.. ברור שבחורה בת 18-20+ לא תלך עם נעליים כאלו אבל לעומת זאת למישהי צעירה (מקסימום 17) זה יכול להתאים לגיל.. זו דעתי לגבי הגילאים.. אבל בתכלס אני חושב שזה נחמד .. לא פחות ולא יותר

מצד שני מאוד קל לשבור את הרגליים

עם סטילטו, דרושה מיומנות. (כמה פעמים עקמתי רגל, שלא נדע) ועם הגושי בטון הללו, אפשר לעשות בודי בילדינג. אף פעם לא מצאתי בנעליים הללו חן, מילא בכפכפים של הקיץ, עוד איכשהו. אבל הנעל הסגורה, לדעתי, נראית כמו משהו שחייזרים הביאו בביקורם האחרון ושכחו לקחת איתם חזרה לחור ממנו הם באו. ותראו מה קרה... בקיצור, פלטפורמה זה כיף. אבל בטעם. וסטילטו כל עוד לא נסחפים והולכים עם זה כל הזמן (דבר שעושה נזקים איומים לגב ולרגליים) אז גם זה בכיף. כיף מאוד

chicolico

New member
כן, הא?

קל לי לדבר... אני לא זה שצריך לנעול סטילטו ואח"כ לבקר אצל האורטופד...

למעלה