כנסו בבקשה זה שאלה חשובה מאוד !

ליאור23

New member
כנסו בבקשה זה שאלה חשובה מאוד !

רציתי לדעת היכן אני משיג תוכנה שיכולה להשתיל לתוך קובץ תמונה קובץ הפעלה וכאשר אני פותח את התמונה קובץ ההפעלה מופעל אוטומטית שאלה שניה האם כיום ניתן לפרוץ למחשב ביתי ללא סוס טרויאני אם כן כיצד תודה מראש

mmm

New member
מזכיר לי וירוס כל שהוא, אבל...

אולי אני טועה, לא נראה לי שיש כזאת תוכנה, ונראה לי שאם יש(ורוב הסיכויים שאין), אז היא לא באתרים הרישמיים. אפשר גם לנצל את אפשרות שיתוף הקבצים כדי לפרוץ, או את PCANYWARE או ... יש כיום הרבה מאוד פרצות שאנשים לא מודעים להן והן כבר גרמו לפגיעות, בגלל תמימות של אנשים, והרצון לעשות את החיים קלים(WAR DAILING). ... אני יוצא מהנחה שאתה לא מגיע עם כוונות זדון, אלא רק רצון לדעת. פורום האקרים והתגוננות!!!.

....

כדם כל - הכל אפשרי .... עכשיו התגובה האמיתית : אתה רוצה לעשות שימוש רע בידע ששאלת אליו --- >>> תתחפף dwib!

dani3665

New member
בבקשה

כשאתה שומע שמישהו מכניס וירוס לתוך קובץ של תמונה זאת אומרת שהוא מנצל איזה שהוא באג באותה תוכנה שתפתח את אותו פורמט של התמונה ... אם אתה רוצה לא חסר בעיות כאלה באופיס 97 וגם ב2000 . כנס למנוע חיפוש מוכר ותחפש אולי תמצא . אבל אני כמעט משוכנע שתמצא הסברים על איך מנצלים כל מיני באגים שהתגלו בתוכנות האלה. בכל מקרה בהצלחה לכל כוונה שאתה חפץ בה! רק זכור - היום אתה תפגע, מחר אתה תיפגע!

marron

New member
קראתי פעם בעיתון

במעריב במדור און ליין הייתה שם כתבה ענקית על איך שכל כך קל לפרוץ לך למחשב עם סוס טרויאני והם הסבירו בדיוק, ואני מתכוון בדיוק איך. היה כתוב שם שבעזרת תוכנת כיווץ שנראה לי שקוראים לה NEO LITE ובטח יש עוד מלא כאלה אחרות שאפשר לקווץ שני קבצים ביחד ולעשות שכשפותחים את הקובץ המקובץ הוא פותח את כל הקבצים שבו (אף פעם לא ניסיתי כי לא היה לי כח) ואם נגיד אתה שם תמונה אז היא נפתחת והטרויאן נפתח. את הטרויאן שנפתח לא רואים אבל בינתיים הוא מפעיל את עצמו ואתה רק רואה את התמונה. אפשר לעשות דברים כאלה בהרבה מאוד תוכנות אבל בתוכנה כמו WINZIP או תוכנה מוכרת אחרת זה ממש לא יעבוד כי הסורקי טרויאנים מגלים את הקובץ בתוך הקיווץ אבל בתוכנה שציינתי כמעט כל הסורקים לא מגלים את זה כנראה שבעקבות הכתבה הזאת כבר כל מיני תוכנות כבר מגלות דרך התוכנה הזאת אבל אנחנו בישראל ומי שם לב לישראל חוץ מהמלחמות שבה? אז רק תוכנות ישראליןת מגלות את וגם לא כולם ובטח כל החלק הזה של ההודעה ממש בילבל לך במוח אבל אני רוצה שתהיה לי הודעה ארוכה ואין לי מה לכתוב אז אני יכתוב שטויות. אה... ושכחתי להגיד שעל החלק הקודם אפשר לדלג כי זה סתם שטויות שסתם כתבתי כי היה לי משעמם פורום האקרים והתגוננות!!!

למעלה