כנסו אנשים פליזז..

גיושש

New member
כנסו אנשים פליזז..

אני לא מבינה מזה שירשור\ אשכול .. אני לא מבינה ושאני מגיבה כולם שואלים אוותי למה אני משרשרת .. מישהו מוכן להסביר לי.. מי שמוכן להסביר <<שיתן לי את האיסי ככה אני לא יעשה עוד בלגנים פה אוקי מקווה שתענו >> אוהבת ביוששש אושרי אתה חיי אני מתה עלייך

Charmed Galia

New member
כבר באתי להתנפל עליך../images/Emo11.gif

אבל אני מתנפלת רק על ערן[דיי גליה לשלוט בעצמך
]
כשאת קוראת הודעה של מישהו...רשום לך מתחת למה שהוא כותב "הוספת תגובה" וליד זה פלוס צהוב את לוחצת על זה...ואז נפתח לך תיבת כתיבה שבעצם מה שאת כותבת שם זה הודעה כתגובה להודעה שפתחת!

גיושש

New member
תיכנסי דחוףף

כן אני יודעת שלוח תגובה .. ללחוץ על הוספת תגובה ולשלוח אבל.. מה זה שירשור ..???. איך אני יודעת שהגיים בוייז יקלו את זה אם עשיתי טעות או משהו.. אוףף אני חדשה ולא מבינה .. יש לך איסי ככה נוכל לדבר טוב יותר ??...

Charmed Galia

New member
שרשור זה...

אשכול[ז"א הודעה ראשית גדולה]שאליה משורשרות הרבה הרבה תגובות ז"א שלהודעה הראשית מגיבים אנשים...

KiSs KiSs KiSs

New member
גמני חדשה פה ואנ'לא מבינה מה זה:

מה זה לנצל"ש, ואיך פותחים שירשור?!

כ-נ-ס-ו

כן.. גמני לא מבינהה מזה שירשור/אשכול!! אז..מישו' באמת מוכן להסבירר ליי[= תודה מראשש!!(-:

אדרררר

New member
אווקיייי :)

אם יפתחו המון שרשורים חדשים בפורום הוא יכול לקרוס.. שרשור..כאילו אשכול.. עכשיו במקום שהפורום יקרוס אפשר לכתוב משהו בשרשור אחר ולכתוב נצל"ש ואז אנחנו מבינים שמה שכתוב שם לא קשור לאותו נושא וזה במקום לפתוח אשכול חדש וככה הפורום לא מוצף ולא קורסססס :) נצל"ש-->ניצול אשכול אם בכל זאת מישהי לא הביתה כנסו אליי לאייסיקיו חחח 206233194 -יום טובב-

למעלה