כנסוו..

להלה006

New member
כנסוו..

תראו אני בצופים בשבט יעד.. ווו.. הנושא שלנו בטקס פתיחת שנה זה הקוסם מארץ עוץ.. אנחנו עושים את ה"דרך ארוכה ומפותלת" ואת "כמה טוב בבית " ואת "מעבר לקשת" עם מישו יכול להביא את המילים של שלושת השירים .. אני הודה לו מראש ועם למישו יש במקרה תשירים עצמם .. שידבר איתי במסר .. תודה מראש, -ללה-

k R I P s

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

מצאתי רק את השיר הזה... יש באתר של ירון כפכפי את השיר "המסע אל הקוסם" בגירסא החדשה, פשוט אי אפשר להעתיק את השיר לפה. האתר נמצא בקישורים. מעבר לקשת שם מעבר לקשת במרומים יש עולם נהדר מקום שעליו חולמים ארץ בה לא הייתי מעולם והייתי לשם לוקחת שוב את כולם הבעיות נעלמות בכל טוב כל העולמות נגעת אז מתרגלים על בהונות געגועים וזיכרונות לחזור הביתה שם הרחק מהקשת בביתי מחכה לי עולם ישן אבל אמיתי הבית שאותי אוהב הבית שנמצא בתוך הלב שם הרחק מהקשת בביתי יש עולם נהדר קרוב הוא ואמיתי הבית שאותי אוהב הבית שנמצא בתוך הלב בהצלחה!

shnu00zel

New member
כמה טוב בבית

כמה טוב בבית: כמה טוב בבית לחזור הביתה, לחברים כי הכי טוב כאן בבית. כאן אנחנו נשארים כבר ראינו עולם שבתוך חלום חלומות מאתמול יתגשמו היום את הכל עוד נזכור, אך הכי טוב לחזור, לחזור הביתה כמה טוב בבית לחזור הביתה, לחברים כי הכי טוב כאן בבית. כאן אנחנו נשארים ארצות רחוקות, מנהגים קסומים אנשים חדשים ונופים קדומים התגעגענו לכאן. כי האי הזמן לחזור טוב לצעוד בדרכים וללמוד שירים ובכל חניה, כמה סיפורים, מעשיות וניסים אך אנחנו רוצים לחזור הביתה כמה טוב בבית לחזור הביתה, לחברים כי הכי טוב כאן בבית. כאן אנחנו נשארים מעניין לטייל ולשוט נעים. להפליג בספינה או כיסא פלאים. אך הלב מבקש דרך מים אש לחזור הביתה כמה... כמה טוב בבית לחזור הביתה, לחברים כי הכי טוב כאן בבית. כאן אנחנו נשארים כן, כאן אנחנו נשארים

shnu00zel

New member
שיר המסע (גרסת הקוסם 2006)

שיר המסע (גרסת הקוסם 2006) מתוך האתר של ירון כפכפי: http://www.ykp.co.il/Hakosem2006_music.htm המסע אל הקוסם מתוך המחזמר "הקוסם" מילים ולחן: ירון כפכפי ביצוע: משתתפי המחזמר דורותי: עם טוטו: הדרך ארוכה ומפותלת ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה על שביל האבנים הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ. מוצ'קינים: הקוסם מארץ עוץ! לכי בעקבות האבנים הצהובות! שביל האבנים, שביל האבנים, לכי בעקבות האבנים הצהובות ... הצהובות! כולם: הדרך ארוכה ומפותלת ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה על שביל האבנים הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ. הדרך הזו די קשה, אבל אנחנו חמישה, נתגבר על כל מכשול ונשיר בקול גדול. אולי, הקוסם, הוא יכעס? אולי כבר איש אינו נכנס? אולי ענק אולי ננס? המסע הזה נמאס! הוא יסדר את הכל. אם רק נדע היטב לשאול! קשקש, זה הצליח! עוד אשתפר, אני מבטיח! וחמישתנו לא תודה! תצטרף אלינו! נצעד ביחד! כולם: הדרך ארוכה ומפותלת, ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה. על שביל האבנים הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ עוץ. קשקש: פחפח: אל הקוסם נעלה בקשותינו ימלא! אתן לך פרח, נשבור ת'קרח... איך שאתה מתלהב! כי מהיום כבר יש לי לב! גם אומץ גם כוח! ושכל במוח. אפילו כל המכשפות רוצות פתאום להיות טובות! הקוסם הגדול פותר את כל הבעיות! רחוק הלכנו בשבילו הרבה למדנו בגללו. נחזור הביתה! לא נפחד! עוד ראש עם שכל! עוד לב אחד! אז בואו נצעד, בואו נצעד... קדימה! כולם: על שביל האבנים הצהובות עכשיו נרוץ ונשוב מהר אל סם, הוא הקוסם מארץ עוץ! הקוסם מארץ עוץ! הדרך ארוכה ומפותלת, ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה. על שביל האבנים הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ עוץ. הקוסם מארץ עוץ!

shnu00zel

New member
שיר המסע - עדיף לך את זה...

השיר שהעתקתי מהאתר של כפכפי הוא שיר הנושא של המחזמר אך הוא גם נמצא בגרסה אחרת בתוך המחזה עצמו.... ומכיוון שיש לי את המחזה, אני אעתיק ישר ממנו. תהני.. הדרך ארוכה ומפותלת ולא בדיוק לאן היא מובילה על המרצפות הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ עוץ. תביט איך פורחים מסביב כל הפרחים של האביב מסביב ואביב זה חרוז תראי שם באופק רחוק יש איש שמתפוצץ מצחוק זה חרוז? מאה אחוז סלעים ועצים לא קופצים למרות שהם מאוד רוצים זה מצחיק טוטו! זה מבריק דודו! וכך המצאנו, משחק לשנינו ועל המרצפות הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ עוץ. וככה שנינו חורזים בינינו ולא אכפת כבר הדרך ארוכה ומפותלת ולא בדיוק לאן היא מובילה על המרצפות הצהובות עכשיו נרוץ כי יצאנו למסע אל הקוסם מארץ עוץ.

shnu00zel

New member
רגע רגע...

כשאתה אומר "חבל שלא שמו את זה בדיסק..." אתה מתכוון להגיד שיש לך את הדיסק?!

shnu00zel

New member
חמש דקות אחרי...

חמש דקות אחרי שכתבתי את ההודעה הצלחתי להשיג את השירים! חח :)

להשכלה כללית

ללהקת החיפושיות יש שיר שנקרא הדרך הארוכה והמתפתלת ולאלטון ג`ון- דרך הלבנים הצהובות. סתם, שתדעו.

למעלה