כנסוו!! סתכלו איזה תמוה מדהימה של פלור!! למישו ישש??
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 7/10/04 #2 תמונה מדהימה ויש אותה באתר של פלוריסיינטה..אבל בכל זאת תודהה אבלל בפעם הבאה לשרשר או לנצל"ש!!!
Y y a ® d e n New member 7/10/04 #3 נ"ש../images/Emo34.gif אני עפתייי עכשיו אני הולכת לימולדת של חברה ומחר על הבוקר אני נוסעת לשישי-שבת לכינרת ככה שאני לא אהיה כאן ביי ביי לכולםם ותשמרו פה על הסדר אה
נ"ש../images/Emo34.gif אני עפתייי עכשיו אני הולכת לימולדת של חברה ומחר על הבוקר אני נוסעת לשישי-שבת לכינרת ככה שאני לא אהיה כאן ביי ביי לכולםם ותשמרו פה על הסדר אה
L Love benjosh New member 7/10/04 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifהב פאןןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif
L Love benjosh New member 7/10/04 #4 ../images/Emo34.gifנ"ש..... אני רוצה כינוי חדש, תעזרו לי משו שקשור לבנחה...
° °•°»Baroo§h°•°» New member 8/10/04 #11 רותמייה... כמה זמן לא דיברנו חיחי אם את רוצה סימנים לכינויים ויש לך ווינדווס xp אז תלחצי על התחל-כל התוכניות-עזרים((שבצד ימין, כי יש 2))-כליי מערכת-מפת תווים ושם יש מלא סימנים....
רותמייה... כמה זמן לא דיברנו חיחי אם את רוצה סימנים לכינויים ויש לך ווינדווס xp אז תלחצי על התחל-כל התוכניות-עזרים((שבצד ימין, כי יש 2))-כליי מערכת-מפת תווים ושם יש מלא סימנים....
Y Yarden908 New member 8/10/04 #14 נ"ש ../images/Emo26.gif איך הרקע../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif