כנסוו !!!

כנסוו !!! ../images/Emo13.gif

אתמול לירז הייתה בחדשות הדיבור ודיברה על הסרט החדש שהיא הולכת לשחק בו
אתם חייבים ליראות
דרך אגב שיהיה לה בהצלחה

sivan1996

New member
איזה מושלמת!! 3>

FARE GAME :) איזו מתוקה!!! 3> אני כבר מחכה לסרט :p

אליסה13

New member
נכון מלאכית מושלמת שליי אהבת חיי הנצחית

המושלמת שליי מתה על האישה המושלמת הזאת אמא אני מתה כמה כמה שלמות יש בבנאדם מושלם אחד כמה מחכה לא יכולה להתפאק ליאור אני ואת הראשונות בקולנע בראשל''צ סבבה?

אליסה13

New member
גם אני מקווה מאוד מחכה כבר לראות ת'הסרט

מחכה בקוצר רוח אין לי סבלנות כבר אמרתי לאמא איך שיוצא הסרט ישר אנחנו הולכים לראות בקולנע אז היא אמרה לי כן בטח נטוס יש מטוס? חחחח הרגה אותי יש מצב שיש ת'הראיון באינטרנט? ובאיזה עיתון הייתה ת'הכתבה עלייה? תודה מראש.אשמח לשובות.אליסה.

RTur

New member
עלק לא יודעת אם ליסוע חחחחח ../images/Emo6.gif

איזו מן התלבטות זאת?! פסטיבל קאן זה בערך ה-פסטיבל של הסרטים. רוב חברות ההפקה של הסרטים, המפיקים והבמאים רק מחכים לפסטיבל הזה במיוחד כדי לחשוף שם בהקרנת בכורה את הסרטים שלהם. כל המי ומי יהיו שם, שחקנים גדולים מכל העולם, הבמאים הכי נחשבים ולירז "לא יודעת אם ליסוע"?! חחחחח
אני חושב שזאת לא ממש שאלה בכלל.

אליסה13

New member
מסכימה איתך במילוני אלפי אחזום ארתור../images/Emo13.gif

אני חושבת שזרק יכול לקדם ת'הקרירה שלה ולעשות אותה יותר מפורסמת אני בטוחה שזה רק יקדם אותה מאחלת לה את כל ההצלחות שקיימות בכל הגלקסיה כולה!!!!! בטוחה ללא ספק שהיא בסוף תחליט לנסוע מאמינה בה לכל אורך הדרך איתה באש ובמים תמיד האמנת ותמיד אאמין בה מתה על האישה המושלמת שליי אין אין לא קיימת אישה יותר מושלמת ממנה אין מכורה אלייה היא וריטוש הנשים הכי מושלמות בכל הגלקסיה כולה!!!! ריטוש טפו טפו בלי עין רעה מצליחה שרק תמשיך ושבעזרת ה' לירזוש תצליח כמוה אחרי הכל הכל נשאר במשפחה חחח

אליסה13

New member
חחח ארתור ובזכותך אני שומעת רוסית

אמא שלי שמחה כל כך תודה רבה רבה אתה זמר ענק!! בעזרת ה' כשתופיע בראשון אנחנו נבוא וביומלדת שלי בעזרת ה'

אני חייבת לראות את זה :)

יותר אני אוהבת גיא פינס אז אני לא רואה תליאון הזה.. מזל שיש וי.או.די P:

אליסה13

New member
אין לי הוט איזה עצבים

אני כל היום בעצבים בגלל שפיספסתי ואין לנו הוט יש לנו יס אוף אני מבואסת רצח שאני לא יוכל לראות עצבים עצבים עצביםםם

RTur

New member
חבל שלא ראיתי...

אבל מגניב.. אז מה, לסרט יקראו Fair game? יעני "משחק הוגן".. סבבה

למעלה