כנסוו מהררר

כנסוו מהררר

כמעט כל מי שאני מכירה חושב שדיימונדז הן סתם חבורת פאקצות שמנסות לשיר.. לדעתי זה לא ככה והמון חושבים ככה.. אז שלחתי מכתב לראש1 ומעריב לנוער..{למקום ששלחתי את הקודם..} ואמרתי שדי נמאס לי כבר מזה שחושבים שהן פרחות מפגרות.. כי הן לא כאלה. ממש ממש לא.. ביקשתי מהם לעשות כתבה על דיימונדז בה הן יראינו אותן ויוכיחו לכולםם שהן יודעות לשיר ושהדיסק יצליח יותר משל היהודים+אוונסנס+לינקין+כולם! אז שכולם יאכלו ת'לב אני מתה שזה יתפרסם!!!!! כולם לקנות ימי שלישי ראש1 ומעריב לנוער :)

את מספרת לי?

כל עין כרם יורדים עליהם ומה לעשות שיש אצלנו ביקוש באמבולנסים???? (מעניין למה?????) וחוץ מזה מי שאומר את זה את יודעת מה הוא שווה כי הוא בעצם מקנא חיחיחיחיחי

מושיק20

New member
ממה את נלחצת../images/Emo35.gif

אי אפשר לשלוט במחשבות של אחרים
אמרו
אז אמרו
כשהאלבום ייצא הכישרון של הבנות ידבר בעד עצמו

Britney Boy

New member
תקשיבו כל המעריצים והמעריצות...

תראו אף פעם אי אפשר להגיע לשלמות! אין אמן אחד בהיסטוריה שהגיע למצב שכולם אוהבים אותו ואין שונאים וכאלה שלא אוהבים! ככל שהפרסום גובר המעריצים גוברים והבואו נקרא לזה "שונאים" (קנאים) גוברים אוקיי? אז באמת אל תתייחסו,הכי חשוב שאתם אוהבים את הבנות ושהן מאושרות במה שהן עושות! ובמיוחד שיצא האלבום הן יוכיחו לכולם כמה "פאקצות" הן אז באמתתתת העיקר שהלב שלכן אוהב אותן /images/Emo24gif

טוב ששלחת אבל כמו שאמרו פה..

שהדיסק יצא נראה במאת מי האמן האמיתי
אני יודעת שהרבה חושבים ככה(דוגמא בסקר בקומונה שלי!) אבל מה לעשות או שהם מקנאים או שהם סתם סתומים באמת אי אפשר לשלוט במחשבותיהם
אבל העיקר זה אנחנו (המעריצים) שאנחנו באמת אוהבים אותן ואם באמת אנחנו אוהבים אותם לא נקשיב למה שאחרים אומרים כי זה באמת לא נכון

סליחה על הדיבור הגס אבל.......

מה לעשות אני עיראקית (או איך שלא רושמים את זה) ואני חייבת להגיד לכם שכל מי שיורד עליהם נמצא על הזין שאין ככה שמבחינתי הוא אויר ואם מתחיל להתחייס לכל שטות כזו לאן נגיע? נכון זה די מעצבן אבל במקצוע הזה צריך לדעת לצפצף על אנשים וביחוד על דברים כאלה! טל עשית בשכל ששלחת את המכתב אבל בואו לא נתחיל להתייחס לכל שטות קטנה שאומרים טוב?

למעלה