כנסוו בקשה

saint bitch

New member
כנסוו בקשה

עם כל הכבוד לסיסטם, קורן היא להקה הרבה יותר שווה לדעתי.. כאילו אל תבינו אותי לא נכון, אני מתה על סיסטם יש להם שירים כוסוניםם לאללה.. אבל אנשים, קורן זה ה-דבר.. לא יודעת אם אתם מכירים או לא- אבל וואט דה פאק, כאילו למה אין לקורן פורום?? ולסליפנוט?! הם להקות כאלה טובות.. אז אנשים, כאילו אני יודעת שאין פה איזה משהו ספציפי שאני מבקשת שתגיבו עליו אבל אני ישמח לאללה אם תגיבו לי על קורן ושמי שלא מכיר אותם יוריד שירים שלהם ואולי יבין על מה אני מדברת..

NiKi†a

New member
אני לא כועסת או משהו...

אבל..זה מזה לא הפורום המתאים.הייתי צריכה לבחור פורום נטרלי כמו 'רוק או מטאל' או סתם מצידי פורום 'מוזיקה'....זה לא כזה משנה...כי פה זה ממש לא המקום לכתוב את זה, זה פורום ללהקה אחת...זה לא כזה חכם לבוא לכתוב שקורן יותר טובים..(אני גם לא שומעת קורן אבל זאת לא הנקודה)...טוב תעשו מה שאתם רוצים...who give a shit?!

FlamMAble

New member
חחחח מריה ../images/Emo24.gif

מותק... זה לא משנה באיזה פורום תכתבי את זה כי זה לא מה שיעזור לך בפתיחת הפורום. רוצה פורום? תפתחי אותו... פשוט כנסי ל"משוב לתפוז" או משהו כזה.. לא זוכרת בדיוק מה שם הפורום, יש שם קישור לטופס לאנשים שוצים לפתוח פורום. הפורום לא יפתח אם פשוט תגידי "אני רוצה פורום" את צריכה לעשות משהו בנידון.... אף אחד לא יעשה את זה בשבילך. בהצלחה

boolbool boy

New member
שלום

אממ... במה זה בדיוק עוזר לך בדיוק שאת מוציאה את הכעס שלך בפורום הזה שאין ללהקות "טובות יותר" (לפי הטעם שלך כמובן..) פורום, בוא אני יגלה לך משהו, לא כדי לך לדעת כמה זמן אני עבדתי כדי להשיג פורום, אני לא השגתי פורום בשניה, אם את רוצה פורום, את תצטרכי לקרוע את התחת... כדי למלות טופס לניהול פורום תכנסי לפורום תפוז משוב מספר 186 או 168 לא כל כך זוכר, ושם יהיה לך קישור לטופס. ואת יכולה לפנות אלי למסרים ואני אשמח לעזור!

boolbool boy

New member
תקשיבו

אני ראיתי הרגע את השירשור שהיה פה, וכנראה הנהלת הפורומים היתה פה ומחקה אותו, ומה אני יגיד לכם, אני מאוד מאוכזב... תגידו, אתם רוצים שאני ינקוט בצעדים?, הפורום לא קיים יותר מחודש ויואוו איזה ריבים יש פה.... טוב, זה כל מה שישי לי להגיד...

jamesT

New member
קורן וסליפנוט

להקות מגעילות חושילנג ילדים תנסו לשמוע מוזיקה קצת יותר איכותית!

למעלה