כנסווו

הילאריי

New member
כנסווו

סוריי עוד הפעם שלא שירשרתי מי שלא ראה את ההודעה הזאתי אני רושמת עוד הפעם ! סורי שלא שירשרתי לא ידעתי לאן עכשיו כשפורים מתקרב רציתי לעשות מן משחק כזה בפורום גמד וענק מהשהו חמוד כזה אבל כמובן שלא נביא משלוח מנות אחד לשני כי לא נפגש עם אתם רוצים בואו נעשה גם מפגש בקיצור כל מי שירצה להשתתף ירשום שהוא רוצה .ואז לכולם אני ישלח במסר מי יצא לו אני ישים כל אחד עם מישהו אחר שמשתתף בפורום ואחר כך הוא יוכל לשלוח ברכות וכל מיני דברים שהוא ירצה אז מי שרוצה שיגיד תגובות לכאן כל מי שהגיב בפעם שעברה שרשמתי את זה אני שולחת לו ברגע זה מסר מי יצא לו וככה תתחילו תמשחק עם יש עוד מישהו שרוצה להצטרף להגיב !

הילאריי

New member
בקיצור

ממש חבל שאין כמעט אף אחד שרוצה להשתתף אני עוד מעט חוזרת מי שירצה להשתתף אז תגובות לפה ! מקווה שכולם יקחו יוזמה וישחקו ויש כמה שבגלל שאני צריכה עןד מישתתפים לא יכולים לשחק אז קחו טיפטיפונת של מאמץ ושחקו ! יאלה תגיבו והרבה

זיוו2

New member
מאמי תחכי קצת

בטוח ירצו להשתתף אבלל הם לא יגיבו כל כך מהרר עוד מעט הם יהיו על המחשב ותאמיני לי שישתתפו

אביחי 33

New member
קיבלתי מסר../images/Emo45.gif

כל מי שקיבל מסר עם הענק שלו, מחר נפתח שרשור מיוחד ששמה כל הגמדים יוכלו לשלוח ברכות ורקעים לענקים שלהם
מיותר להגיד=שצריך לפתוח כינוי חדש בתפוז כדי שלא יזהו אתכם
פרטים נוספים, אצל מיכל

אייללוש

New member
חחח קבלתי טוב איזה מזל../images/Emo6.gif

אני רואה הודעה חדשה אני מסתכלת ואני רואה שכתוב:"(_____[מי שיצאה אני לא יגיד
] יצאה לך בגמד וענק"ונבהלתי לע ידעתי מי את ומה זה אומר אני מכירה את מי שיצא אבל לא ידעתי מאפה זה בא כי לא אמרתי שאני משתתפת למרות שסתם ככה עכשיו ראיתי ואני רוצה
אז מתי זה בדיוק מתחיל

הילאריי

New member
כנסו

שאני יבין יש פה מישהו שרוצה להשתתף ולא שלחתי לו במסר מי יצא לו עם כן שלחו לי במסר ואני מיד מביאה לכם מישהו ! ! !

למעלה