כנסווו

כנסווו

עכשיו שהקליפ יצא לאוויר חחחחחחח
"רוצה אל החופש"
שהוא יתחיל בע"ה לרוץ ב-24
בואו נעלה אותו למבוקשים ולהצביעעע הרבההה חבר'ה לא ניתן לקליפ להעלםםם!!!!!!!!!! הקליפ מווושקע הבנות עבדווו קשה
כולכם יודעים זאת
צריך להעריך את העבודה שלהןןןן נכון?
הקליפ צריך להגיעעעע למקומות גבוהים ושיחרשו עליו ב-24 כמו בבוא נזרום אז קדימהה בנים ובנות חחחחחחחח נראה לכולם מה הבנות שווה
אני יודעת שאתם תצביעוווו ובגדוללללל כי אנחנוו פורום דיימנד'ז
ולמה?????? כייייייי כככה חחחח סתם יאלה אני סומכת על כולםם שיצביעווווו יום נעים ואל תשכחו שאני אוהבת אותכם

../images/Emo45.gifנכון!!!

אל תעשו פאדיחות כמו עם "לא זה לא" שהיה רק לאיזה שבוע שבועיים במצעד אם לא פחות..
עכשיו שהקליפ יגיע נצביע לו ונטחןןןןןןן ובלי להגיד "כן אני אעשה" כי בסופו של דבר כולם אומרים ובסוף לא עושים כלום..תטחנו כמה שאפשר!!הכול בשביל הבנות
כמו שדור אמרה "בוא נזרום" הצליח אז בוא נגרום גם לקליפ הזה!!! שיהיה כבר חרוש עד שיצא מהאוזנייםם!!
אז תכינו אצבעות ותתכוננו. -כנראה שהוא ישודר שוב בתכנית של יום חמישי "שפיץ" ומיום ראשון כבר ניתן יהיה להצביע.

צודקת אני איתך ...!!!

גם אני חושב שצריכים להצביע בכל מקום אפשרי ... זה חשוב זה קליפ נדיר... הרבה אנשים אהבו אותו ...אז תפגיזו באימיליים וטלפונים וביכלל כל דרך אפשרית

Britney Boy

New member
נכון :)

הבנות התאמצו נורא וקפאו נורא חחח בשביל הצילומים האלה ובוא נגיד שכל פרוייקט שלהןת הן עובדות מספיק קשה כדי שיחרשו עליו..אז הפעם כולנו סומכים עליכם שתעשו את העבודה כמו שצריך!!! מגיע להן... ולכם גם ליהנות מזה:)

למעלה