כנסווו-שאלה! מישו יודע איפה יניב (יובל) גר? כאילו באיזו עיר? תענו וקשה דחוווווף!
M mansonR New member 30/8/04 #1 כנסווו-שאלה! מישו יודע איפה יניב (יובל) גר? כאילו באיזו עיר? תענו וקשה דחוווווף!
M mansonR New member 30/8/04 #7 טוב חברה תודה רבה באמת תודה רבה אבל אני צריכה לדעת בטוח איפה הוא גר...אבל לא חשוב כבר אבל תודה על שניסיתם לעזור באמת אני מאד מעריכה זאת..
טוב חברה תודה רבה באמת תודה רבה אבל אני צריכה לדעת בטוח איפה הוא גר...אבל לא חשוב כבר אבל תודה על שניסיתם לעזור באמת אני מאד מעריכה זאת..
M mansonR New member 30/8/04 #10 תודה... אבל זה נורא קל אם יש לך כל מיני תוכנות למשל אני עשיתי בפאינט שופ פרו..גם את יכולה..בעיקרון התמונה המקורית זו זו:
תודה... אבל זה נורא קל אם יש לך כל מיני תוכנות למשל אני עשיתי בפאינט שופ פרו..גם את יכולה..בעיקרון התמונה המקורית זו זו:
M mansonR New member 30/8/04 #12 תודה זה קל לעשות את זה עם תוכנות למשל עשיתי את זה בפאינט שופ פרו רק שהתמונה שהורדתי זו זו:
M mansonR New member 30/8/04 #13 אהה יופי תודה רבה..לא יכ פשוט אחת אחרת אמרה שהוא גר בת"א לא בטוח...ויפו זה כאילו אותו דבר וזה..אבל אם את אומרת שהוא אמר לך אז סבבה תודה רבה
אהה יופי תודה רבה..לא יכ פשוט אחת אחרת אמרה שהוא גר בת"א לא בטוח...ויפו זה כאילו אותו דבר וזה..אבל אם את אומרת שהוא אמר לך אז סבבה תודה רבה