כנסווו ד--ח---ו----ף !

כנסווו ד--ח---ו----ף !

טובב ... קודם כל סיגי בדוק מתהה .. עכשיו היתקשרתי לדרסט והם אמרו שאכן מיכאל גבריאלוב עזבה את הסידרה . ודוד שלי היה בצילומים של הפרקים .. ( הרי אנחנו קרובים של יהודה לוי ) אז הוא לקח אותנו כמה פעמים לצילומים ואתם לא יודעים איזה עונה הולכת להיות ( אסור לי לספר כלום ) אבל העונה הולכת להיות אחת העונות שאני בכיתי בצילומים שראיתי אותה ... אני יגיד לכם מעכשיו שהולך להיות האלופה 2 חלק שני ... מילי וטובה הולכים להשתתף . דריה וג'לל ישתתפו לפרק אחד שתיים . ועוד מישהו מהאלופה ימות . וכמו שאתם יודעים . יעל
תום =
לנצחחחחחחחח אממ מה אני עוד יכול לספר ... אהה הולך בתאריך ה 17.6.07 פרק מעלףף .... קודם כל ב 25/7/07 אתם יודעים מי כמובן הולך למות יימח שמווו ... ג'וזף אוגניסיאן ... לירז צ'רכי הולכת לחזור לאלופה ... חחחח וזה רק חלק מהמתח זהו זה אני לא מגלה יותר שומד'בר ... נכנסתי רק לביקור אז המשך עונה מהנה ..

יואו איזה כאפות../images/Emo6.gif

"שלום, מדברת קורל מעריצה מס' 1..רציתי לדעת אם יהודה וליאן באמת יפרדו?" "לא יודעים אנחנו רק ההפקה, תצטרכי לחכות" "אבל נכון שהם לר יפרדו? כי יהודה השתנה לטובה..ועכשיו הוא גם עם נינט הרבה זמן..והוא היה חבר של אפרת בוימוולד 7 שנים" "חמודה, אנחנו באמת לא קשורים לתסריט" "אבל אתם בטוח יודעים מה יקרה..תסדרו שיהודה וליאן ישארו הם הכי חמודים" "טוב" "תודה" "ביי"

למעלה