כנסווו דחוףף...

כנסווו דחוףף...

חזרתיי עכשיו מאילתתת וכשהיתי באילתתת לירזז ריטהה שירי מימון חחח איזה חמודהה היתה לירז חחח בסוףףף המופע שלהה במלוןןן ילדים הלכו למאחורי הקלעים והתחילו לצעוקק לההה לירז צאי בחוצהה ואז היא יצאהה והביאהה לכולםםם חתימות והצתלמה איתםם חחח גמאניי!!! הצתלמתי גם אם שירי וריטהה אבל לא מעניין

מה היית ראית היום את לירז?

אני עכשיו חזרתי מהאירוע התרמה לירז מהזה חמוודהה
חחחח כפרעלייה היתחבאנו בשירותים כדי ליראות אותה

המהממת6

New member
גם אני פגשתי אותה באירוע התרמה

אז ככה איזה כיף היה נכנסתי ואז יצאתי מהאולם ונכנסתי לחדר מדרגות כזה הבנתי ששם זה מאחורי הקלעים אז איזה אישה אחת מעצבנת לא רצתה לתת לי להכנס ואז ריטה יצאה אז ביקשתי ממנה שתקרא ללירז והיא קראה לה ולירז קראה לי למאחורי הקלעים ודיברתי איתה איזה 10 דקות ואז הלכתי לשמוע אותה שרה על הבמה והלכתי לברך אותה ואז ראיתי את וסתיו וראינו אותה עוד פעם ונתתי לה חיבוק ענק והצטלמנו למרות שלא יצא כול כך ברור אבל לא נורא מי שלא בא מזה הפסיד ולירז כמובן הייתה מהממת כמו תמיד עם שמלה לבנה היא נראתה כמו מלאך

רוצים חפירה?../images/Emo3.gif הנה:

בהתחלה נפגשתי עם חברה שלי[מיקה] ועם אתי. לא היה לנו כרטיסים,אז הלכנו לשם וניסינו להתפלח. בהתחלה אמרנו שיש לנו כרטיסים מוזמנים והכניסו אותנו לאולם,אבל לא לתוך ההופעה.. בסוף מצאנו דלת של המאחורי הקלעים אז מהר רצנו לשם,וחיפשנו את לירז ואז אישה אחת העיפה אותנו. בסוף הצלחנו להתפלח שוב והתחבאנו בתוך השירותים:=D היה ממש ממש חם!!! היינו 3 בנות בתוך תא שירותים קטן של החדרי הלבשה
וכולנו נהינו אלה אדומות מרוב חום
ואז מצאנו את הדלת של לירז והיא יצאה. ושאלתי את לירז אם היא זוכרת אותנו והיא כזה: "בטחח,שאותך אני לא אזכור?!" [
] ואז הצטלמנו וזה..והיא עושה לנו: "תנסו להתפלח להופעה"
ואמרתי לה שהתחבאנו בשירותים והיא צחקה עלינו
ואז העיפו אותנו ואחרי שהיא הופיעה התפלחנו שוב,והצלטמנו איתה. ואז היא חיבקה אותנו והיא אמרה לחברה שלי: "את מנהלת החיבוקים הקטנה"
והיא הצטלמה עם הכובע של חברה שלי
ושהיא חיבקה אותי היא כזה צועקת בצחוק: "סתיו קאשי סתיו קאשי",וכאילו,מאיפה היא זוכרת ת'שם משפחה שלי? אמרתי לה רק פעם אחת לפני איזה חצי שנה
היא מדהימה כ"כ
בנתיים יש לי רק 2 תמונות שלי עם לירז,ותמונה אחת של לירז לבד. ולחברה שלי יש עוד מלא תמונות שלה אבל היא לא רוצה לפרסם
אני ולירז>

רותם654

New member
וואי כיף לכן ../images/Emo9.gif

אני ממש ממש שמחה שנהנת
לא יכלתי לבוא כי עשיתי בייביסיטר באותו היום אבל לא נורא פעם הבאה... ולירז פשוט מקסימה בתמונות

Mica18y

New member
חחח,אני החברה^^.

אני לא כזו רעה סתווי,הנה גם נרשמתי XD.

Mica18y

New member
סרטון של לירז עם הכובע שלי,

קצת חשוך..לא נורא. היא עושה כזה: "עכשיו אני יעשה כמו מייקל ג'קסון."XD [ולא,לא ממש הצליח לה:) ]........

למעלה