כנסווווו

ShArOnA90210

New member
איזה שטויות

הוא לא הומו ולא כלום..כמו שיגידו שכולם הומויים איזה שטויות..פשוט קנאים..

חמסה חמסה חמסה חח

כפרעלייהם עכשיו הכל תוי בהם! אנחנו את שלנו עשינו [= מקווה שזה יעזור :) א.מ.ן

שקר וכזאב (ככה אומרים לא?!)..פחחחח

משו כזה קיצר..ךא היה ולא ניבראא.. או במילים אחרות לא נכון חח

אם הוא הומו אז אני לסבית ../images/Emo70.gif חח

מה שלא יקרה כי הוא ל-א הומו! כפרעליו הומו עשו ממנו! מה למה הוא הומו?! בגלל שהוא יפיוף? בגלל שהוא רוקד מעלף?! בגלל מה?!? ראבקקקק איזה חרטאאא וחוץ מזה מה רע בהומאים!? מה זה משנה לכם אם הם הומואים או לא?! שימותו כל הכתבים המעפנים האלהה איזה שטויות יש להם המוחח

חחחח מהה פתאוום אינמצבב../images/Emo70.gif

שערןןן הומווו!! איך אם לפני כמה שבועות או חודש בערך הוא אמר שיש לו חברה {עכשיו כבר לא}.. אבל פתאום הוא נהיה הומו?! אינמצבב.. תחשבו בהיגיון =\

תענו לי ../images/Emo206.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום הבויז בג'טיקס

OoנויoO

New member
יש שידור חוזר מחר בשעה שתיים ובבוקר

ב8 ומשהו לא זוכרת מתי...תבדקו זה בהתחלה אז אל תשכחו

shoshishoosh

New member
מי שלחה מכתב בקשר למפגש???

לא הייתי פה כמה ימים כי הייתי עסוקה ואני לא הייתי מעודכנת בימים האחרוני פה..קיצר מה חדש??. מי הולך למפגש אם יהיה ואיך אני יכולה לדעת אם נרשמתי?? כי אני לא ממש זוכרת... ואיפה הההודעה שמישהי פה אמרה שצריך להירשם?

כנסוו

הוא יהיה הומו רק אם אני יהיה בן...
(סתם) הו לא הומו וגם אם הוא כן מזה מעניין אותכם..שיעשה משהוא רוצה אם החיים שלו זה לא אמור לעניין אפחד... ואפחד לא צריך להתערב.. ד"א- לא יכול להיות שרשום שם דבר כזה הם לא ירשמו דבר כזה

אוייש נו איזה שטיותתתת!!

סתאםםם בוללשיטטט!! לא צריך להאמין לכלל דברר...הכתבים סתם מנפחיםם אתת העינייןן.!! כמו שאמרו שאושרי הומווו למהה ניראהה להםם שאושריי הומו.!! וכולםם חושביםם שהםם הומואיםם זהה כזהה הכיי לא נכוןן שבעולםם.! תהרגוו אותיי מאיפהה הםם מביאים ת'שטיותת הלאהה.!! רררר כתביםם מעצבנים
ודרך אגב...: הואא הכיי לא הומוו בעולםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הואא ולאא אפ'חדד בעולם זהה כאלהה שטיותת!! מהה כאילוו כלל אחדד שיהיה בלהקהה יגידו שהבניםם הומואיםם איזה שטיותת ה' ישמור רואים שאין לכתבים מה לעשות בחיים אז הם מתנפליםם עלל אחריםםם!

שניההההההההה טעותתתתתתתתתת

לא הואא ולאא אפ'חדד בעולם זהה כאלהה שטיותת!! במקוםם בעולםם זה היה אמורר להיותת בלהקהה סוריי

למעלה