כנסוווווו תמונה של חברה לשעבר של שרון נכון שהיא מכוער ומזה לא מתאימה לו
M mor sndlr New member 19/3/06 #1 כנסוווווו תמונה של חברה לשעבר של שרון נכון שהיא מכוער ומזה לא מתאימה לו
O OoנויoO New member 19/3/06 #3 למה אתן רעות?!חחח תראו זה נראה שהוא אוהב אותהה ... מזה משנה?!העיקר שהוא אהב אותה והיא אותו אז הכל בסדר... אם הוא היה איתה אז היא שווה...
למה אתן רעות?!חחח תראו זה נראה שהוא אוהב אותהה ... מזה משנה?!העיקר שהוא אהב אותה והיא אותו אז הכל בסדר... אם הוא היה איתה אז היא שווה...
מ מאוהבת בנוליי New member 20/3/06 #29 חחחחח כוסונייי שיליי../images/Emo23.gif חולהה על הפרצוף הזה שלוו
ק קורינושש New member 19/3/06 #8 לה מכוערת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif איזה רעות אתןן אם היא אוהבת אותו והוא אותה אז למה לא? לא רק יופי קובע בחיים.. שיהיה לנולי שלנו בכיף תפרגנו קצת :]
לה מכוערת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif איזה רעות אתןן אם היא אוהבת אותו והוא אותה אז למה לא? לא רק יופי קובע בחיים.. שיהיה לנולי שלנו בכיף תפרגנו קצת :]
מ מורי לובה שרוני New member 19/3/06 #20 חחחחחחחח הייתייי מתהה להיותתת לידד שרוןן כככהה כפרעליוו בעליי המושלםםםם!
M miri2102 New member 20/3/06 #33 צ ו ד ק ת היופי לא קובע..צודקת ב100 אחוז...והוא באמת אוהב אותה או אהב אותה..אין לי מושג מה הוא מרגיש עליה..עכשיו...אבל..זה מה שהוא רוצה..וזה..אולי היא מכוערת..אבל גם..אולי יש לה אופי טוב..!!
צ ו ד ק ת היופי לא קובע..צודקת ב100 אחוז...והוא באמת אוהב אותה או אהב אותה..אין לי מושג מה הוא מרגיש עליה..עכשיו...אבל..זה מה שהוא רוצה..וזה..אולי היא מכוערת..אבל גם..אולי יש לה אופי טוב..!!
א אור love אדם New member 19/3/06 #10 נצל''ש!! מחר יש לי טיול שנתי.. אז עד יום רביעי אני לא פה!! אז בעעיו'ש!! אוהבת אותכן פולל.. איך אני יוכל בלי הפורום הזה?! (אני לא כותבת הרבה אבל נכנסת תמיד!!)
נצל''ש!! מחר יש לי טיול שנתי.. אז עד יום רביעי אני לא פה!! אז בעעיו'ש!! אוהבת אותכן פולל.. איך אני יוכל בלי הפורום הזה?! (אני לא כותבת הרבה אבל נכנסת תמיד!!)
ת תמי LOVE שרון New member 19/3/06 #14 טיול מהנה ../images/Emo23.gif ../images/Emo85.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo70.gif
ה הדר לוב אושרי New member 19/3/06 #16 אה מהטיול שלי מתחיל ביום רביעי.. איזה קטע ... חחח.. תהני מותקקק...