כנסוווווו!!!

כנסוווווו!!!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

"רדיו תל אביב 102FM מטיס אותכם להופעה של מארון 5! רדיו תל אביב 102FM, איסתא ליינס והד ארצי מטיסים אותכם להופעה בפריז! האזינו בין הימים 17-21.10 ל-102FM, חכו לשירים של מארון 5 ואולי תזכו בזוג כרטיסים להופעה עם טיסות ומלון! פרטים נוספים ב: www.102fm.msn.co.il" (נלקח מתון עיתון זמן תל אביב) אתן מבינות את הרמז נכון?
לצערנו לא מצורף מספר טלפון ועוד פרטים, אבל כנראה באתר מצורף.. תתקשרו בהומניכן!

sheepi

New member
אוויישש אני מתההה../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

אדםם שלייי חיים שליי הנה אני באהההההההה

sheepi

New member
ווואייי מסטיק ורוד אני לא...../images/Emo140.gif

מכירה תשם שלך את יכולה לעזור לי שניה?!!!! או כל מישי שיודעת עוד פרטים על ההופעה מתי? היא איפה בצרפת? תודההה מראשש

buffgirl

New member
את - צוחקת - עליי ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אין מצב! אין לך רדיו? לאילו זמנים הגענו..

CiNdErElLa3887

New member
חח זמנים קשים ../images/Emo6.gif....הדסע כנסי..

את יכולה לשמוע 102 FM באינטרנט....מפה תלחצי שם על המשולש של פליי

אני בדמעות פה...יש לי חתיכת דה ז'ה

וו... אחותי כמעט זכתה לטוס ללנודון לפגוש את ווסטלייף לפניי שנתיים והיא הגיעה למקום 3 וה2 הרשונים היו אמורים לטוס ואז אחת הייתה חולה ולקחו את מקום 4 במקומה והיא הייתה בדיכאון טוטאלי והיא כמעט התאבדה! והתקשרתי לזה שאחראי על זה וקיללתי אותו:( אני רוצה לטוס למארון 5.........:( והאתר הזה לא אומר לי כלום:(
Love&Kisses, Rona Levine

CiNdErElLa3887

New member
אני מצטערת ../images/Emo10.gif.....

אבל בסוף היא כן ראתה את ווסטלייף פעמיים

CiNdErElLa3887

New member
אני כמעט נחנקת פה!!!!! יווווווווווו

תודה לך!!!!!
..... יאאאאאא איימ סו האפי...יווווו יאאאאאאאא

DesertRose7

New member
אני רוצהההההההההההההההההה

אבל עם החוסר מזל שלי.. אין מצב!! לפחות אני אנסה!

CiNdErElLa3887

New member
אוקיי אני רוצה להבין....מי זאת עדי?

ךןקדוגכ]כעגנהזוםחכ]ענדףםקגכענה'ה היא עלתה לגמר
אני לא מכירה שום עדי...אתם מכירים? אני לא מכירה....מאיפה היא בכלל?! היא רוצה כאפה?!...,םןדגכבכבנכ חךזךכצקAEFDSFDFה

אהההההההההההההההההה

*תולשת שיער* אההההההההההההההה "חותכת ורידים* אההההההההההההההההההההההההה *קופצת מבניין* אני רוצה את אדםםםםםםםםםםםם אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אבל איזה בדוק שאני לא מתקשרת (אל תשאלו למה...אני פשוט מכירה את עצמי)....למי שכן- שיהיה הכי בהצלחה בעולם! צלמו מלא תמונות אם תעלו ותנצחו. ואל תתנו לעדי הזורמנה לנצח!!! פורום מארון בתפוז שולטותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! אז יייייייייייייייייייאללה! לטלפוןןןןןןןןןןןןןןן! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

למעלה