כנסווווווווו

נטע 1989

New member
כנסווווווווו

זאת שלאה מפגרת ביותר אבל בכל זאת שאלה.. יש כזה דבר פטור מטירונות???

tolko

New member
קבליייייי

זו אכן שאלה מפגרת אבל תאמיני או לא - אכן זה קיים! זה בא גם עם פטור מכל קושי אחר בחיים שלך, אז בכלל הרווחת!

הוא צוחק

אין פטור מטירונות ומה זה השאלה המתפנקת הזאת? הטירונות שלך תיהיה מקסימום חודש (את לא נשמעת לוחמת/מדריכת ח"יר/וכו'). חודש (או 10 ימים אפילו) שהוא בית זונות. ואם ממש יהיה לך רע תבכי למפקדים/תוציאי פטורים מלעמוד-לשבת-לנשום. יהיה בסדר. תנסי להנות מהצחוקים ולזכור שהכול בכאילו. \ המפקדים לא באמת קשוחים או רעים. הם משחקים אותה כמו שלימדו אותם (והם עשו טירונות יותר קשה משלך- 3 חודשים של הצלפות בטוחס).

נטע 1989

New member
לכל אלה שחושבים שאני מתפנקת!! כנסו

אני לא מתפנקת יא טיפשים!! יש לי בעיה רפואית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעיה שאי אפשר לפתור בעיה מולדת שמונעת ממני להתעסק בכל מה שקשור לספורט ולכן יש לי פטור גם בבית הספר מספורט.. עכשיו הבנתם?!?! אז מה התשובה? יש או אין פטור??

tolko

New member
אז את תקבלי פטורים

הטירונות, במיוחד של מי שאינו לוחם, היא לא רק כושר - ואצל ג'ובניקים זה בכלל הרוב עיוני ומשמעתי. ולא - אין פטור מלעשות בכלל טירונות.

תקראי לנו טיפשים עוד פעם אחת..

ואל תדאגי, אם מגיעים לך פטורים- את תקבלי בהתאם לפרופיל שלך או מה שלא יהיה שהצהרת עליו בצו ראשון.

M r s J o n e s

New member
מצטערת לאכזב אבל

מדריכות חיר עושות טירונות של שבועיים וחצי
.

שום אכזבה. שמעתי שהן עושות 03

לא? שיהיה להם לבריאות. פחות טירונות- יותר כיף. לי הייתה טירונות של 12 יום (עזבו שעכשיו אם אני אשרוד מחכה לי הכשרה של 8-12 חודשים)

M r s J o n e s

New member
ממש לא..

אני מדריכת חי"ר,והטירונות היא בדיוק שבועיים וחצי.הן עושות כביכול 02 מוגבר אבל ממש לא 03.

GGG12345

New member
כנסססססססייייייייייי

דדדדדדיייייייי לללללללממממממממשששששששוווווווווווווךךךךךךך אאאווותתתתיייווותתתתתתתת...... תודה. !!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

אולי

זה תלוי במקרה הספציפי שלך. יש טירונות רגילה של חודש+, יש טירונות של 10 ימים, יש טירונות מתנדבים של 3 ימים ואני יודע על מישהו (שגם יצא לקצונה בהמשך השירות שלו) שלא עשה טירונות בכלל (ולכן גם לא טווח או עשה שמירות) לא יודע מה יהיה המצב אצלך, אבל צה"ל ידאג לספק לך את הפטורים המתאימים במידה ותצהירי (וכמה שיותר מוקדם יותר טוב) על הבעיות שיש לך.

bery18

New member
נצל"ש פטור מהמסלול

יש דבר כזה?, למה אני צריך לקרוע את התחת ? מה אני בן זונה? איך אני מוציא כזה דבר

bery18

New member
../images/Emo10.gif

יש כח רשע אצלנו שאפילו קסמיו של הג'יני לא עובדים עליו, קוראים לו "המפק"צ"

למעלה