כנננסווו לפה!!!

כנננסווו לפה!!!

היי לכולם ... אני מורג חברה של טל וגמאני פאקצה ... רציתי לשאול אם איןן באפשרותי אינטרנט האם אני יכולה להיתחבר לפורום הפאקצות המושלמי מאמי הזה =] הפורום שלכם ממש יפה וגם כל העולם שלי ורוד .. אוהבת אחת אחת מכן.. ותאמת שאין לי כ"כ הרבה חברות אז אני זקוקה לחברות אנא עיזרו לי אניי גרה באזור המרכז צרו איתי קשר.. ויש לי תמסנג'ר של מייקל לואיס השווההה !!!!!! טוב אז קצת חפרתי אבל אני רגילה -_- קיצר שיהיה לכן יומטוב ובייי מאמיות שלי חולה לכן את הקוז (טוסיק מוסטיק=]) מואהההה(K)

HADAS12345

New member
יאווווו325#@%#@%

מייקל לואיס !?!!?! תביאי ליייייי אני חולה לוווו על הריבועים!!!! ולדעתי את הינך יכולה בכיף להכנס גם ללא האינטרנט אך אנא קחי בחשבון שאת אינך יכולה לגלוש בפורום מכיוון שהפורום עובד על התחברות לאינטרנט מקווה שעזרתי לך מאמי טובבבב נשמהההה גם אנחנו חולות עליך!!!!!

ייאוווו מיקל לויס..../images/Emo99.gif

הייתי אפילו מוותרת על כול הלקים הורודים שלי והשמפו ברץ' שלי רק כדאי לגעת בווו! הוא כזה מושימושי!!

../images/Emo207.gifפורום יהודה לוי בתפוז מאחל...

חג פסח שמח וכשר !! נשמח אם תבואו לבקר ולהצטרף לפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1637 סופשבוע טוב !

יהודה ליו?../images/Emo5.gif

זה כיאילו כזה פסא..... [^&&^#^&%אפילו אין לו ריבועים!!!*&*%*$^$] (מבקשת למחוק את ההודעה כי אינה מתאימה לפורום של אנשים מעודכנים ויפים..
)

mayu101

New member
ומייקל לואיס?!?!

איזה ש!!ה הוא?!!!! א!חחח ה!א כזה שוססס מושי! פחחח ניראלך? הוא כזה הומו ונדליסטי(אם אתן בכלל יודעות מה זה....) מכוער+חרמן בשכל!!!+לא דעת מהה... בעאעא...

למעלה